Ana SayfaKadınCilt BakımıKarınca Yumurtası Yağı ile Tüylere Garantili Çözüm! Nasıl Kullanılır?

Karınca Yumurtası Yağı ile Tüylere Garantili Çözüm! Nasıl Kullanılır?

Karınca yumurtası yağı içeriğinde bulunan tüy köklerini yok eden ve körelten maddeler sayesinde tüylere kesin çözüm sunuyor.

İçerikleri

Karınca yumurtası yağı düzenli kullanımda tüy dökmede oldukça etkilidir. Karınca yumurtası yağının kullanım alanlarını ve diğer detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

Karınca Yumurtası Yağı Ne İçin Kullanılır?

Karınca yumurtası yağı yüzyıllardır tüy dökmede kullanılan en eski ürünlerden biridir. Osmanlı hareminde kadınlar tüy sorunundan kurtulmak için her zaman bu yağdan faydalanıyorlardı. Karınca yumurtası yağı esasında tüyler yeni çıkmaya başlarken kullanılırsa çok daha etkin olur. Hatta Asya ülkelerinde yeni doğan bebeklerde kullanıldığı bilinmektedir. Bu sayede Asyalı kızlar büyüdükleri zaman herhangi bir tüy problemi ile karşılaşmamaktadır.

Normal şartlarda eskiden kadınlar bu yağı karınca yuvalarından toplardı. Ancak şimdi bu ürün rahatlıkla aktarlardan satın alınabilmektedir. Hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır.4 gün boyunca yapılır daha sonra 15 gün ara verilir. Etkisi 6-7 ay boyunca devam eder.

Kalıcı Epialsyon (Tüy Dökücü) Karınca Yumurtası Yağı

Karınca yumurtası yağı, jiletle ya da ağda gibi kılları kökünden alan yöntemlerin üzerine uygulandığında fiyat performans açısından çok üstün bir başarı gösterir.

Karınca yumurtası yağını kökünden aldığınız tüylerin olduğu bölgeye masaj yaparak uygulayarak düzenli kullanımda %90’a kadar kıllardan arınma imkanı sağlayabilirsiniz.

Karınca Yumurtası Yağı Nasıl Kullanılır?

Kullanılmadan önce tüylerin olduğu bölge tüy alma yöntemleri ile temizlenir. Yalnız tüylerin kökleri ile birlikte alınması gerekmektedir. Çünkü karınca yumurtası yağının tüylere nüfuz etmesi gerekmektedir. Sonrasında tüylerden arındırılan bölgeye bu yağ masajla ovarak sürülür. Günün her saati yapılabilir. Gece yatmadan önce yapılırsa sabaha kadar bekletildiği için daha etkili sonuç alınabilir. Yağ vücutta emildikten sonra soğuk suyla yıkanabilir. Yağın etkisi daha kullanıldığı ilk aydan itibaren görülür ve uzun süre devam eder.4 gün süreyle uygulanıp 15 gün ara verilir.15. günün sonunda tekrar 4 gün kullanıp ara verilebilir.

Karınca Yumurtası Yağının Yan Etkisi Var Mıdır?

Karınca yumurtası yağının hiçbir yan etkisi yoktur. Son derece saf ve doğaldır. Vücutta yer alan en hassas yerlerde dahi kullanılabilmektedir. Örneğin, yüz bölgesinde istenmeyen tüyler varsa 1 şişe yağı kullanım talimatına uygun olup uygulamak yeterlidir. Ekstra tekrardan kullanıma gerek yoktur.

Karınca yumurtası yağı yeni doğan bebeklerde 40 gün süreyle kullanılabilir. Yetişkinlerde 15 gün arayla kullanılması daha uygundur.

Karınca Yumurtası Yağı Genital Bölgeye Uygulanır Mı?

Hem erkekler hem de kadınlar genital bölgeye bu yağı güvenle uygulayabilir. Yüz, kol, sırt, bacak gibi bölgelerde kullanımı uygun olduğu gibi genital bölgede de kullanımı son derece güvenilirdir ve rahatlıkla kullanılabilir. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta orijinal ürün kullanmaya özen göstermektir. Piyasada satılan sahte yağlar hiçbir etki göstermez. Bu yüzden şişesinde bandrol bulunan, Tarım ve Gıda Bakanlığı onaylı ürünleri almak gerekir.

Tüy Azaltıcı Karınca Yumurta Yağı