26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaYaşamİZSATU 15. İzmir Travel Türkey 2021'de

İZSATU 15. İzmir Travel Türkey 2021’de

İçerikleri

15. Travel TURKEY İzmir 2-4 Aralık 2021 de düzenlenmektedir. İZFAŞ ve TÜRSAB işbirliğiyle T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek olan fuarda katılımcılar; Bakanlıklar, Konsolosluklar, Valilikler, Belediyeler, Kalkınma Ajansları, İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri, Seyahat Acenteleri ve Tur Operatörleri, Turizm Büroları, Oteller ve Konaklama Tesisleri, Havayolu Şirketleri, Turizm Taşımacılığı Şirketleri, İş ve Kongre Turizmi Şirketleri, Sağlık Turizmi Şirketleri, Kültür Turizmi Şirketleri, Spor Turizmi Şirketleri, Eğitim Turizmi Şirketleri, Aktif Turizm ve Macera Turizmi vb gibi etkinlik katılımcı ve sponsorlarıyla gerçekleşecektir. Fuarda Fuarizmir’de yerinde ziyaretle ve online platformda hibrit fuar olarak gerçekleşecek olup, uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri yeniden buluşturacaktır.

15. Travel Turkey İzmir e 2015 te Türkiye Sağlık Turizmi Derneği adına Ankara dan katılımcı olduk., Sağlık Turizmi Paneline katılımımızla Sağlık Turizmi Daire Başkanı Mehmet Ali Aydın ve TSTD Yönetim Kurulundan Gerontolog Dr Kemal Aydın la Sağlık Turizmi paneline katıldık. İlgi etkinlik linkte

https://xn--betlserpilaykam-1vb.blogspot.com/2016/12/10travelturkeyden-saglik-turizmi-izmir.html?m=1

  1. Travel TURKEY İzmir de Sağlık Turizmi İşletmeleri ve Ajentaları paneline katılımcı olmak için Başvuru linki

https://www.travelturkeyexpo.com/katilimcilar-on-basvuru-formu

  1. Travel TURKEY İzmir de Sağlık Turizmi İşletmeleri ve Seyahat Ajentaları konularının ele alındığı 2021 de; İZSATU İzmir Sağlık Turizmi Derneğinin de katılacağı panel programı 3 aralık 13.30-14.45 arasında olacaktır.

1- Türkiye ve dünyadaki Sağlık Turizmi politikaları Bülent CİNEL

2-Sağlık Turizmi türleri ve seyahat acentelerinin rolü Doç Dr Funda ODUNCUOĞLU

3- Termal Turizmin dünü bugünü Dr Alpaslan COŞKUN

4- Seyahat acentelerinde pazarlama faliyetleri Doç Dr Ahu YAZICI AYYILDIZ