27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaYaşamİzmir Alsancak'ta görmeniz gereken mekanlar

İzmir Alsancak’ta görmeniz gereken mekanlar

İçerikleri

Ege’nin incisi İzmir’e uğradıysanız mutlaka görmeniz gereken muhteşem güzellikleri barındıran Alsancak’ı görmeden dönmemelisiniz. Hem gezerken hem de tatil yaparken doğal güzelliklerini ve eğlenceli hayatını deneyimleyebilirsiniz. Şehrin en popüler bölgeleri arasında olan Alsancak’ta görebileceğiniz birçok mekan barınmaktadır. Alsancak gece hayatı ile adından söz ettiren yerler arasında yer alır. Gazi kadınlar sokağına uğrayarak birçok mekan arasından dilediğinize girebilirsiniz. Kordon ise Alsancak’ın en meşhur yerleri arasında birinci sırayı alır. Kordon boyunca uzanan çimlerde arkadaşlarınızla ve ailenizle oldukça keyifli vakit geçirebilirsiniz. İçinde gazi kadınlar sokağını da barındıran Kıbrıs şehitleri caddesinde amacınıza uygun mekanlar arasından seçeceğiniz mekanı ziyaret edebilirsiniz. İkinci el kitapları ve takı tezgahlarını seviyorsanız her iki tarafı palmiye ağaçlarıyla süslü sevgi yolunu da rotanıza ekleyebilirsiniz. 

İzmir Alsancak’ta Gece Hayatı

İzmir gündüz tatil beldeleri ile capcanlı gece ise eğlenceli gece hayatıyla ışıl ışıldır. İzmir’de gerek tatil gerekse gezmek için geldiyseniz geceleri eğlenmek için mekan arıyorsanız hiç zorlanmazsınız. Sabahlar olmasın dedirten gecelerde meyhaneleri, gece kulüplerini ve barlar arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. İzmir Alsancak gündüzleri olduğu kadar geceleri de yaşayan bir bölgedir. Sahil boyunca uzanan restaurantlarda ve müzik sesi hiç kısılmayan gece kulüplerinde eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Birbirinden farklı konsepte sahip gece kulüpleri arasından tarzınıza uyacak ve arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz kulüplerini tercih edebilirsiniz. İzmir Alsancak başta olmak üzere çeşitli yerlerinde gece hayatı hiç durmaz ve müzik sesi hiç durmaz. İzmir’i ziyarete geldiyseniz Alsancak’ı mutlaka ziyaret ederek gece hayatını tatmalısınız.

Alsancak Konaklama

İzmir’e tatile veya geziye geldiyseniz Alsancak mutlaka deneyimlemeniz gereken mekanlar arasında yer alır. İzmir’i gezerken Alsancak’ta konaklayabileceğiniz oteller ve pansiyonlar bulunmaktadır. Alsancak otelleri arasından dilediğiniz özelliklere uygun otelleri neredekal.com ile bulabilirsiniz. Neredekal.com ile aradığınız otelleri filtreleyerek kısa bir süre içinde bulabilirsiniz. Alsancak apart oteller de oldukça tercih edilen oteller arasında yer almaktadır. Tatilinizin veya gezinizin keyifli geçmesi için konaklayacağınız otel önem teşkil etmektedir. Oteller arasında yiyecek ve içeceklerin fiyata dahil olanları olduğu gibi olmayanları da olabilir. Neredekal.com ile yapacağınız araştırma sonucunda öğrenebilirsiniz. Çeşitli hizmetler barındıran Alsancak otelleri arasından kendinize en uygununu bulabilirsiniz.