28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınİlişkilerHangi Burcun Erkeğine Nasıl Davranmalı?

Hangi Burcun Erkeğine Nasıl Davranmalı?

İçerikleri

Koç Burcu Erkeği

Koç burcu erkeğinden hoşlanıyorsanız, görünür ama görünmez, ilgili ama ilgisiz, bakımlı ama abartısız olmanınız gerekiyor. Bu durum size biraz karmaşık görünebilir ama onu gerçekten seviyorsanız kalbini çalmak için çok da zorlanmayacaksınız.

Koç burcu erkeği macerayı çok seven, cinsellikten hoşlanan kişilerdir. Kontrolü elden bırakmayı sevmezler. Ayrıca ipleri tamamen kendisine bırakan, sürekli şefkat bekleyen kadınlardan da hoşlanmazlar. Mücadeleci ruhlu olduklarından onlar için kolay olmayın ama bıktırıcı nazlanmalardan da uzak durun.

Beklentilerinizi, mutluluklarınızı kesinlikle ima etmeyin, doğrudan söyleyin. Birlikteyken ilgili, uzak mesafelerde iken onu unutmuş rolü yapabilirsiniz. Koç erkeği, doğal güzellikteki kadınlardan hoşlanır.

Evcimen Boğa Burcu Erkeği

Güzel ve bakımlı kadınlar, süsü gösterişi abartmadan boğa erkeğini etkileyebilirsiniz. Rahat ve dingin bir yaşamdan, şefkatten hoşlanan boğa burcu erkeği için güzel yemek yapan kadın vazgeçilmezdir. Hele ki yaptığınız leziz yemekleri sofranızda bir sanatçı görselliği ile sunarsanız erkeğinizin gönlünü fethetmeniz kaçınılmaz.

Boğanın hayatına girecek kadında önem verdiği bir diğer özellik güven ve sadakattir. Çünkü onun hayatı bu iki kelime üzerine kurulmuştur.

erkegin burc ozellikleri Hangi Burcun Erkeğine Nasıl Davranmalı?
Evcimen Boğa Burcu Erkeği

Sabırsız İkizler Burcu Erkeği

İkizler burcu erkeğini etkilemenin yolu onu çözmekte yatar. En büyük zaafı konuşmaktır. Onu dinleyerek karakterini, isteklerini, beklentilerini anlayabilir ve davranışlarınızı şekillendirebilirsiniz. Çok hareketli ve sıkılgan bir yapıya sahiptir. Onunla birlikte iken şaşırtıcı olmanın yollarını deneyebilirsiniz.

Ayrıca temizlik ve bakım ikizler burcu erkeği için önemli bir kriterdir.

Duygusal Yengeç Burcu Erkeği

Duygusal bir yapıya sahip olan yengeç burcu erkeği, geçmişinden kopmakta epey güçlük çeker. Anıları onun için değerlidir. Ayrıca kendine güvenini daha da arttırmak için yengeç burcu erkeğinin yaptığı güzel hareketleri teşvik etmeniz sizin de onun hayatında yer edinmenizi sağlayacak önemli hareketlerden biridir.

Desteklenmek, güvenildiğini ve sevildiğini hissetmek, huzur bulmak, geleceğe dair planlarınıza onu da dâhil etmek, ailesine saygı göstermek yengeç burcu erkeği için bir ilişkide aradığı en önemli unsurlardır.

Güçlü Aslan Burcu Erkeği

Aslan burcu erkeği, güçlü olmaktan ve her şeyin en iyisine layık olmaktan çok hoşlanır. Birlikte olduğu kadının güzel olmasından, güçlü olmasından özellikle çevresindekiler tarafından beğenilmesinden fazlasıyla haz duyar.

Aslan burcu erkeğine, bu dünyada eşsiz olduğunu hissettirmek ve onu övgü yağmuruna tutmak yapılacak en doğru davranıştır.

Ayrıca dürüst olmak, bakımlı olmak, esprili olmak da sizin değerinizi artıracaktır.

Titiz Başak Burcu Erkeği

Ayrıntılara önem veren, titiz, temiz, düzenli, dakik ve çok zeki bir kişi ile birliktesiniz. Güçlü, tuttuğunu koparan, mücadeleci kadınlardan hoşlanır. Kendinizi ona açık yüreklilikle anlatmalısınız, emin olun sizi uzun uzun dinlemek hoşuna gidecektir. Aynı zamanda sohbeti güzel, entelektüel bir kadın başak burcu için idealdir.

Evlilik konularına çok temkinli yaklaşan başak burcu erkeği için evlilik kararı aceleye gelmemelidir.

Sosyal Terazi Burcu Erkeği

Terazi burcu erkeği için hayatında olan kadınların sosyal ortamlardaki davranışları çok önemlidir. Zeki kadınlar onun için çekicidir. Flörtöz bir yapıya sahiptir. Kendisi sadık olmayı başaramasa bile partnerinde bu özelliğin bulunmasını bekler. Kıskanılmaktan nefret ederken kıskançlık duygularını dizginlemeyi de başaramaz.

Terazi burcu erkeği fikirlerinin önemsenmesini ister. Açık sözlü kadınlardan hoşlanır

İnatçı Akrep Burcu Erkeği

İtaatkâr, bakımlı, başarılı, dikkat çeken, zeki kadınlar akrep burcu erkeği için ilgi çekicidir. İtaatkârlık kendisine karşı olmalıdır. Yoksa başarılı, kendi ayakları üzerinde duran çevresindeki insanlara karşı sözünü dinleten kadın, akrep burcu erkeği için idealdir.

Kıskanç bir yapıya sahiptir. Mahremiyetini açmaktan hoşlanmaz. Tensel temastan hoşlanır. Birlikteliğinizin devam etmesi için aradığı en önemli değer cinselliktir.

Akrep burcu erkeği için bir ilişkide dürüstlük çok önemlidir.

Çocuk Ruhlu Yay Burcu Erkeği

Kalıplara sığmayan, içindeki çocuk hiç büyümeyecek, kurallardan nefret eden, her an maceraya açık, yaşamdan zevk almasını bilen, sabırsız, temiz kalpli, heyecanlı bir adamla karşı karşıyasınız.

Eğer kuralcı, düzenli, disiplinli, hayata ciddi gözlerle bakan bir insansanız bu ilişki sizi zorlayabilir. Eğlenmeyi seven, hayatın sıkıcı yanlarından uzak durmayı becerebilen ve erkeğinizin sevdiği konulara ilgi duyan bir kadınsanız bu ilişki size çok iyi gelecektir.

Kalıpların Adamı Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcu denildiğinde plan, program başta gelen kavramlardır. Hayatta sürprizleri çok da sevmez, atacakları adımları önceden düşünür sağlama alır.

Mantıklı ve sağduyulu davranışlar, sadakat, güvenilirlik vazgeçilmez erdemleridir.

Oğlak burcu erkeği ile birlikte olan kadın onun iş yaşantısına olan bağlılığına saygı duymalıdır. Çünkü oğlak erkeği için önce iş ve başarı sonra aşk gelir. İlişkilerine hayata baktığı gibi ciddi bakar ve kadınını sahiplenir. Aile kurma isteği, ilişkilerindeki temel duygudur.

iliski Hangi Burcun Erkeğine Nasıl Davranmalı?
Kalıpların Adamı Oğlak Burcu Erkeği

Dost Kova Burcu Erkeği

Özel bir erkektir. Arkadaşlık, dostluk değerli kavramlarıdır. Eğer ilişkinizde iyi bir âşık olamadıysa emin olun hayatınızda iyi bir dost olarak kalacaktır. Orijinal fikirleri, sıra dışı hayalleri vardır. Özgürlük kova burcu erkeğinin göbek adıdır.

Kova burcu erkeği ile uzun bir ilişki yaşamak istiyorsanız, önce onunla dost olmanız gerekir. Ayrıca ne kadar sıra dışı fikirleri olsa da saygı göstermeniz gerekir.

Duygulu Balık Burcu Erkeği

Romantik, aşk adamı balık erkeği; zarif, alımlı, kibar, sakin, zeki kadınlardan hoşlanır. Balık burcu erkeğinin duygusal iniş çıkışları için sabırlı davranmalısınız

Balık burcu erkekleri farklı bir dünyada yaşar, onun dünyasına girebilmek için kibar ve anlayışlı; karmaşık duyguları için güçlü, kararlı ve sabırlı olmalısınız.