28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınEvliyken aldatan erkek nasıl anlaşılır? Aldatan erkek nasıl yakalanır?

Evliyken aldatan erkek nasıl anlaşılır? Aldatan erkek nasıl yakalanır?

İçerikleri

Erkeklerin dünyasında aldatmak çok popüler ve yapılan araştırmalar her on erkekten bir tanesinin sevgilisini, nişanlısını veya eşini aldattığını gösteriyor. Ancak pek çok erkek hiç yakalanmadan bunu devam ettirirken kadınlar da eşlerine duydukları güven ile yollarına devam ediyorlar. Halbuki aldatan erkek nasıl anlaşılır diyenlerin dikkat edebilecekleri bazı işaretler var ve bu işaretler sayesinde aldatmayı kesin anlamak mümkün olmasa da ciddi ipuçları yakalamak mümkün. Fakat unutmayın ki her aldatan erkeğin bu belirtileri vereceğinin garantisi yok ve bazı erkekler oldukça güzel numara yapabiliyorlar.

Telefonlarını Gizlemeye Çalışırlar

Aldatan erkeklerin en belirgin işaretlerinden bir tanesi, ellerinden bırakamadıkları cep telefonları. Zira sosyal medya uygulamaları ve mesajlaşma uygulamaları ile aldatma işlerini gerçekleştiren erkekler, hiç bir yere telefonları olmadan gitmiyorlar ve cihazlarının kurcalanabilme ihtimaline karşın onları yakınlarında tutuyorlar. Eğer erkek arkadaşınız veya eşiniz telefonunu asla sizin yanınızda bırakmıyorsa ve zırt pırt onu kontrol etmekten geri duramıyorsa, sizi aldatma ihtimali bir hayli yüksek.

Normal Zamanlara Göre Giyim Kuşamlarına Daha Fazla Dikkat Ederler

Bunun yanında erkekler genellikle kadınlar kadar giyim kuşamlarına dikkat göstermezler ve biraz daha gelişigüzel bir şekilde giyinmeye çalışırlar. Eğer sevgiliniz geçmişte böyle bir erkekse ancak daha sonraları bir anda giyimine, süslenmesine ve tarzına dikkat eden bir erkek haline gelmeye başladıysa, tehlike çanları çalıyor demektir. Özel günlerinizde veya işle ilgili gerekliliklerde bunları yapan erkekler mevcut ancak durduk yere kendine azami bir özen göstermeye başlayan erkekler, aldatma yolunda olabiliyorlar.

Suçluluk Psikolojisi İle Eşlerinin Üzerine Daha Fazla Düşerler

Bazı erkekler ise eşlerini aldattıkları zaman onların üzerine her zamankinden daha fazla düşer ve suçluluk duygularını geçirmeye çalışırlar. Erkek arkadaşınızın davranışlarında size karşı ciddi değişimler mevcutsa ve sizi mutlu etmek için her zamankinden daha fazla çaba gösteriyorsa, ortada bir aldatma durumu olabilir. Fakat bu davranışları ne zaman gerçekleştirdiğini de unutmayın çünkü bazen kavgalarınızın ardından kendini affettirmek de istiyor olabilir.

Aldatan Erkekler Eşleri İle Konuşurken Gözlerini Kaçırırlar

İnsanlar konuşurken yalan söylediklerinde burunları ile oynarlar yahut gözlerinize bakmaktan kaçınırlar. Dolayısıyla bu tip yeni davranışları sezmekte dikkatli olmalısınız. Bazıları bunu daima yaparlar ve bu bir yalan belirtisi değildir ancak eşiniz yeni yeni bu tip davranışlar geliştiriyorsa ortada bir sorun olabilir.