28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviDoktorlar Bile Bu Kürün Faydalarına Şaşırıyor!

Doktorlar Bile Bu Kürün Faydalarına Şaşırıyor!

Kolesterole, iltihaplı eklem ağrılarına, sivilcelere, deri hastalıklarına, damar sertleşmesine, ağrılara ve onlarca hastalığa şifa..!

İçerikleri

Bilim adamları, doktorlar ve diğer tıbbi uzmanlar tarçınla düzenli olarak bal tüketilmesinin birçok hastalığa karşı kullanılabilecek güçlü bir çare olduğunu iddia ediyor.

Bal, 4000 yıldan fazla bir süredir hemen hemen her hastalık için geleneksel bir çare olarak kullanılmıştır. Mısırlılar bunu yaraları tedavi etmek için kullanırdı, Yunanlılar uzun bir yaşam sürüyor ve Hintliler vücutta dengeyi korumak için kullanılıyordu. Modern tıp bize bu inançların doğru olduğunu gösteriyor.

Balda olduğu gibi tarçının iyileştirme özelliğini de biliyorlardı. Tarçın birçok hastalıkların tedavisinde kullanışlılığı nedeniyle Monarchs için büyük bir hediye olarak kabul edildi. Artrit gibi kronik sağlık koşulları da dahil olmak üzere bazı hastalıkların tedavisinde kullanılabilen bu güçlü doğal maddeler hangi hastalıkta nasıl kullanılır? İşte cevabı..

Kolesterolü düşürür

İki çorba kaşığı bal ve üç çay kaşığı tarçını geniş bir fincanda karıştırın. Bu karışımın düzenli tüketilmesi, iki saat içinde kolestrol seviyelerini % 10 düşürecektir.

Kardiyovasküler Hastalık için Çözüm

Sabah, marmelat veya reçel yerine, bir dilim ekmek üzerine biraz bal ve tarçın koyun. Bu kombinasyonu düzenli olarak tüketirseniz, kan kolesterol düzeylerini düşürmenize ve kalp krizi riskini önlemenize yardımcı olur.

Artrite Karşı Faydalıdır

Sıcak su ile doldurulmuş bir kapta iki çorba kaşığı bal ve bir çorba kaşığı tarçını karıştırın. Bu karışımı sabah ve akşam için. Düzenli kullanımla, bu içecek kronik artrit tedavisinde yardımcı olacaktır.

Safra Kesesi Enfeksiyonlarına Karşı

Safra kesesinden herhangi bir enfeksiyonunuz varsa, yukarıda belirtilen karışımı tüketebilirsiniz, ancak bu sefer bal ve tarçın miktarını değiştirebilirsiniz. Kaynar su bardağına, iki çay kaşığı tarçın ve büyük bir kaşık bal koyun.

Soğuklara Algınlığına Karşı

Sık sık soğuk algınlığı ile ilgili sorununuz varsa, büyük çorba kaşığı bal ve çeyrek çay kaşığı tarçın karışımı yapın. Bunu tüketmeyi alışkanlık haline getirin. Soğuk alğınlığınıza, kronik öksürük ve sinüs tıkanıklığınızın tedavisinde yardımcı olacaktır.

Bağışıklık Sistemini Güçlendirir

Bu malzemeleri günlük olarak kullanmanız önerilir. Vücudunuzu doğal olarak bakteri ve virüslerden korurlar.