28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYaşamCigna Finans'ın Sunduğu Sigorta Poliçeleri ile Bugününüz ve Yarınınız Güvence Altında!

Cigna Finans’ın Sunduğu Sigorta Poliçeleri ile Bugününüz ve Yarınınız Güvence Altında!

Cigna Finans, sizin ve sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu güvenceyi sağlayarak hem bugününüzü hem de yarınınızı kolaylaştırmayı amaçlıyor.

İçerikleri

Sigorta kelimesi herkesin aklına farklı öncelikleri getiriyor olsa da aslında temeli, değişmeyen ve herkes için vazgeçilmez olan “güven” duygusuna dayanıyor. İş ve gündelik hayatın getirdiği riskler, hastalıklar ve kazalar ile çalışma hayatının sona erdiği emeklilik sürecinde daha kolay ve refah bir yaşam isteği bireylerin ve kurumların sigortaya yönelen talebini günden güne artırıyor. Artan bu ihtiyaçlara karşı günümüzde farklı sigorta şirketleri tarafından çeşitli ürünler satışa sunulsa da; talep sahipleri için güçlü ve güvenli portföy ile kendilerine kişiselleştirilebilen poliçelerin sunulabildiği; deneyimli ve köklü şirketler bir adım öne çıkıyor. Bu noktadan hareketle yola çıkan ve sayısız sigortalının isteklerini gerçekleştiren Cigna Finans, sizin ve sevdiklerinizin ihtiyaç duyduğu güvenceyi sağlayarak hem bugününüzü hem de yarınınızı kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Dünyanın Önde Gelen Bankası QNB Finansbank Gururla Sunuyor: Cigna Finans

Cigna Finans, 2007 yılından bugüne QNB Finansbank iştiraki olarak hizmet vermektedir. Yönettiği risk portföyü ile dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Cigna, Türkiye’nin önde gelen güçlü bankaları arasında yer alan QNB Finansbank ile bir ortaklık kurduğunda ortaya bir başka güç çıkıyor: Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş. Bu güçlü sigortacılık anlayışı, hem gündelik yaşamın getirdiği risklere karşı ferdi kaza ve hayat sigortası ürünleriyle sizi ve sevdiklerinizi korumayı hem de finansal geleceğinizi, sunduğu emeklilik sözleşmeleriyle güvence altına almayı hedefliyor. Türkiye’nin tüm bölgelerine uzanan geniş hizmet ağı; köklü deneyimi ve alışılmış sigorta hizmetinden ve ihtiyacınızdan çok daha fazlasını sunan çözümleri ile Cigna Finans, sizin için her riske karşı bir koruma kalkanı olduğu gibi; geleceğiniz için de sizinle birlikte çalışan uzman yatırım destekçiniz!

Bireysel ve Kurumsal Ürünleri ile Cigna Finans Farkı

Sigorta ihtiyacı ister bireysel olsun ister kurumsal, Cigna Finans, herkesin endişelendiği riske uygun; beklentilere özel oldukça geniş bir poliçe yelpazesi sunuyor. Bireysel sigorta ihtiyaçlarınızda Ferdi Kaza Sigortası ve Hayat Sigortası ile tamamen sizin önceliklerinize ve isteklerinize göre şekillenen bir sigorta hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bireysel Emeklilik Sigortası (BES) ürünleri ile de hemen bugün yapabileceğiniz küçük birikimler ile geleceğiniz için büyük tasarruflara ulaşabilir; günü geldiğinde çok fazla çalışmak yerine sevdiklerinize gönlünüzce zaman ayırabilirsiniz.

Kurumsal sigorta ihtiyaçlarında ise Otomatik Katılım, Grup Emeklilik, Grup Hayat Sigortası ve Grup Ferdi Kaza Sigortası ürünleri ile çalışanlarınızın da bugününü ve yarınını Cigna Finans ile güvence altına alabilirsiniz. Kaza, kaza sebebiyle sürekli maluliyet ve vefat gibi teminatlar başta olmak üzere birçok küçük ve büyük riske karşı koruma sunan özel poliçeler ile çalışanlarınıza ek güvenceler sunarak hem onlar hem de şirketiniz için güvenli bir ortam oluşturabilirsiniz. Bunun yanında otomatik katılım ve emeklilik hizmetleri ile de çalışanlarınızın geleceğine destekte bulunarak onların işe olan bağlılığını artırabilirsiniz.

Şimdi Tanışma ve Sigortalanma Zamanı

Sizin, ailenizin, sevdiklerinizin ve çalışanlarınızın hayatını kolaylaştırmak adına en doğru ve işlevli sigorta seçiminin önemini bilen Cigna Finans, yeterli yetkinliğe sahip, müşteri odaklı bir sigorta çözümleri sağlayıcısı olarak size Türkiye’nin dört bir yanında hizmet sunuyor. Sigorta şirketinden çok daha fazlası olan Cigna Finans Emeklilik ve Hayat A.Ş., ihtiyaçlarınıza özel tasarlanan, hayatınızı kolaylaştıracak bireysel emeklilik ile mutlu bir emeklilik vadediyorken ferdi kaza ve hayat sigortası ürünleri ile sizleri yaşamın olası risklerine karşı koruyor..

Siz de sigorta seçiminiz için Cigna Finans uzman kadrosundan, ihtiyacınıza göre bireysel ya da kurumsal hayat sigortası ya da ferdi kaza sigortası poliçesi edinerek karşınıza çıkacak tüm olumsuz deneyimlere karşı önleminizi alabilirsiniz. Konforlu bir emeklilik hayatı için de kendi bütçeniz ve tercihlerinize uygun ödeme seçeneklerini değerlendirebileceğiniz planlarınızı, yine Cigna Finans bünyesindeki emeklilik danışmanları ile birlikte seçebilirsiniz. Şimdi Cigna Finans ile tanışma vakti!