19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıAntimax krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fiyatı

Antimax krem ne işe yarar, ne için kullanılır? Fiyatı

Antimax Krem, farklı mantar hastalıklarına neden olan enfeksiyonları tedavi eden bir kremdir. Sizlerde Antimax krem nedir, Antimax krem ne işe yarar, Antimax krem ne için kullanılır, Antimax krem nasıl kullanılır gibi soruların yanıtını öğrenmek istiyorsanız, sizlere özel olarak hazırladığımız Antimax krem rehberini inceleyebilirsiniz.

İçerikleri

Mantarı öldüren ve oluşumunu engelleyen Antimax krem sadece cilde uygulanmaktadır. Antimax kremi doktor reçetesi ile kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Antimax Krem Nedir?

Trisiklik antidepresanlar ilaç grubuna ait olan Antimax krem nedir sizlere anlatacağız. İçeriğinde kaşıntı gidermeye yardımcı olan doksepin hidroklorür bulunmaktadır. 30 gramlık tüplerde eczanelerde satılan Antimax krem, vücudun belirli bölümlerinde görülen kaşıntılı ve küçük deri hastalıklarını tedavi etmektedir. Antimax krem Atopik dermatit durumunda da kullanılmaktadır.

Antimax Krem Ne İşe Yarar?

 Antimax krem ne işe yarar incelendiğinde, kremin genel olarak mantar hastalıklarını tedavi ettiği görülmektedir. Antimax kremin temel olarak sağladığı faydaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Mantar hücrelerini arttıran enfeksiyonları tedavi eder.
  • Ayak ve kasık mantarı hastalığına iyi gelir.
  • Saçkıran tedavisinde etkilidir.
  • Atopik dermatit hastalığında kullanılmaktadır.

Antimax Krem Ne İçin Kullanılır?

Farklı cilt sorunlarında etkili olan Antimax krem ne için kullanılır öğrenmeniz önemlidir. Antimax krem kaşıntı giderici özelliğe sahiptir. Bu nedenle kaşıntıya neden olan bazı cilt sorunlarında kullanılabilir. Ayrıca atopik dermatit, kasık mantarı, ayak mantarı, saçkıran hastalıkları ile göğüs, omuz ve sırt derisindeki mantarlar için kullanılmaktadır.

Antimax Krem Nasıl Kullanılır?

Antimax kremi doktorun önerdiği dozlarda kullanmanız önemlidir. Doktorunuz bir bilgi vermediği zaman doz ayarını kremin prospektüsünde inceleyebilirsiniz. Sizler için prospektüsü incelediğimiz zaman kremin her gün aynı zamanda sürülmesi gerektiğini görüyoruz. Vücudunuzda etkilenen alanı yıkayıp iyice kuruladıktan sonra kremi eşit bir şekilde masaj yaparak ovalayın. Günde 4 kere olmak üzere 3-4 defa kremi kullanabilirsiniz.

Antimax Krem Emziren Anneler Kullanabilir Mi?

Antimax krem emziren anneler kullanabilir mi iyice araştırdık. Kremin etken maddesinin emzirme sırasında bebeğe geçtiği tespit edilmiştir. Bu nedenle emzirme döneminde annenin ilaçtan alacağı fayda ve bebeğin ilaçtan nasıl etkileneceği doktor tarafından değerlendirilerek kullanım konusunda karar verilmelidir.

Antimax Krem Hamileler Kullanabilir Mi?

Antimax kremin hamilelik döneminde kullanılmasının bebeğe bir etkisi olup olmadığı kesin olarak bilinmemektedir. Bu nedenle Antimax krem hamilelik döneminde kullanılması önerilmez. Yine de bu konuda en doğru kararı doktorunuz verecektir.

Antimax Krem Genital Bölgede Kullanılır Mı?

Antimax kremin prospektüsünde genital mantar için kullanılacağına dair bir bilgi yoktur. Bazı mantar hastalıklarını tedavi ettiği belirtilmektedir. Genital mantar için doktorunuzun önerisini dikkate almanız tavsiye edilmektedir.

Antimax Krem Ayak Mantarı İçin Kullanılır Mı?

Antimax kremin mantara neden olan enfeksiyonları tedavi ettiği bilinmektedir. Bu nedenle Antimax krem ayak mantarı için kullanılır mı birçok kişi araştırmaktadır. Antimax krem ayak mantarı için kullanılabilir. Etken maddesi sayesinde ayak mantarını tedavi etmektedir.

Antimax Krem Saç Mantarı İçin Kullanılır Mı?

Mantar hastalıklarını tedavi eden Antimax krem, saç mantarı için de kullanılabilir. Saçkıran hastalığına sebep olan saç mantarı tedavisinde bu krem etkilidir.

Antimax Krem Kasık Mantarı İçin Kullanılır Mı?

Antimax kremi kasık mantarı için kullanabilirsiniz. Ne kadar kullanılacağı doktorun kararına göre belirlenmelidir. Her bireyin hastalığının boyutu değişiklik göstermektedir. Bu nedenle kullanım şekli de değişmektedir.

Antimax Krem Vajinaya Sürülür Mü?

Antimax kremin vajinada kullanılacağına dair bir bilgi prospektüsünde verilmemiştir. Bu nedenle Antimax krem vajinaya sürülür doktora danışılmalıdır. Vajinal mantar için kullanılıp kullanılmayacağına doktor karar vermelidir.

Antimax Krem Fiyatı Ne Kadar?

Antimax krem fiyatı 36 TL’dir.

Antimax Krem Muadili Kremler Hangileri?

Antimax krem muadili kremler hangileri araştırıldığı zaman aynı etken maddeye sahip kremlere ulaşılabilir. Bu sayede tedaviye yarım kalmadan devam edilir. Antimax kremin muadili olan kremler şunlardır:

  • Dermiton losyon
  • Diyenil losyon
  • Purdox krem

Antimax Krem Yan Etkileri Neler?

Antimax krem yan etkileri neler öğrenmeniz, herhangi bir farklı durumla karşılaştığınız zaman tedbir almanız için önemlidir. Antimax kremin etken maddelerine alerjisi olan kişilerde yan etkilerin görülme riski yüksektir. Olası yan etkiler kaşıntı, yanma, döküntü ve batmadır. Bu yan etkileri yaşadığınız zaman mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Antimax Krem Kullananların Yorumları Neler?

Antimax krem kullananların yorumları neler bilmenizde yarar vardır. Antimax kremin mantar nedeniyle oluşan kaşıntıya iyi geldiği belirtilmektedir. Kremin doktor önerisine birebir uyularak kullanılması ile sorunun kısa sürede ortadan kalktığı kullanıcılar tarafından söylenmektedir.

İlginizi Çekebilir: