19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviAkciğerleri Üç Günde Tamamen Temizleyen Mucizevi Karışım

Akciğerleri Üç Günde Tamamen Temizleyen Mucizevi Karışım

Üç günde ciğerlerinizi temizleyecek mucizevi bir karışım ile ciğerleriniz tertemiz olacak.

İçerikleri

Aynen paketlerin üzerinde yazdığı gibi Sigara Öldürür!. Dünya sağlık örgütüne göre dünyada bir milyardan fazla kişi sigara içiyor ve her yıl beş milyon insan sigaraya bağlı nedenler yüzünden hayatını kaybediyor. Bu, altı saniyede bir kişinin ölmesi anlamına geliyor.

Sigara içenlerin içmeye devam etmesinin başlıca nedeni nikotin. Sigarada bulunan nikotin bağımlılık yaratıyor. Zaman içinde beden nikotine alışıyor ve nikotinin etkisini hissedebilmek için daha fazlasına ihtiyaç duyuyor. Bu da ciğerlerde daha fazla hasar oluşması anlamına geliyor.

Bu konuda verilebilecek en iyi tavsiye sigarayı bırakmak. Ama eğer tamamen bırakmak zor geliyorsa bazı bitkisel karışımlarla zararı azaltmanız mümkün. Bu nedenle size üç günde ciğerlerinizi temizleyecek mucizevi bir karışımı tanıtıyoruz.

Akciğerleri Üç Günde Tamamen Temizleyen Karışım Tarifi

Bu kuvvetli karışıma başlayıp sigarayı tamamen bırakmanız bile mümkün.

Malzemeler:

  • Zencefil (1 başparmak büyüklüğünde)
  • Soğan (400 gram doğranmış)
  • Zerdeçal (2 çay kaşığı)
  • Su (1 litre)
  • Bal (İsteğe bağlı)

Tarif:

  • İlk önce bir tencerede suyu kaynatın.
  • İçerisine doğranmış soğanları ve zencefil parçasını atın.
  • Karışıma 2 çay kaşığı zerdeçalı atın.
  • Ateşi en kısığa getirin ve malzemeleri birkaç dakika kaynamaya bırakın.

Ne kadar kaynatırsanız karışım o kadar yoğun olacak ve daha çok işe yarayacaktır. Eğer baharatlı tatlara karşı hassaslığınız varsa daha az kaynatabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır?

Bu karışımı günde iki kere kahvaltıdan önce ve akşam yemeklerinden iki saat sonra tüketin. Ayrıca gün içinde sigara içtikten hemen sonra içmek de fayda sağlayacaktır.

Mümkün olduğu kadar içtiğiniz sigaraların arasındaki zamanı arttırarak bu karışımı tüketmeye çalışın. Sigara içilmeyen zamanları arttırdıkça ciğerleriniz daha hızlı toparlanacaktır. Sigarayı bırakmaya karar verdiyseniz karışımı gün içinde sık sık az miktarda tüketebilirsiniz.

Sadece iki hafta denediğinizde ciğerlerinizdeki farkı hissedeceksiniz.