Ana SayfaSağlıkDoğal Tedavi5 dakikada ilaçsız tansiyon düşürme yöntemi!

5 dakikada ilaçsız tansiyon düşürme yöntemi!

Bu noktalara 5 dakika masaj yaparak hemen hemen herkesin sorunu olan hastalığın tedavisi mümkün. İşte yapmanız gerekenler. 

İçerikleri

5 dakikada ilaçsız tansiyon düşürme yöntemi ile yüksek tansiyonunuzu düşürmek mümkün. Hipertansiyon (yüksek kan basıncı), modern çağın en yaygın hastalıklarından biridir. Tuzlu yiyecekler, sigara, alkol tüketimi, uyku eksikliği ve fast food tarzı beslenme ile birlikte ortaya çıkan obezite sorunu beraberinde yüksek tansiyonu da getirir. Hepimiz hayatımızın bir döneminde strese girmişizdir ve tansiyonunuzun bir anda yükseldiğini hissetmişizdir.

Stres ve aşırı fiziksel aktivite ile gerilen kaslarımız kan damarlarımıza baskı yapar ve bu vücutta yüksek tansiyon olarak görülür.

Peki ilaçsız doğal olarak tansiyonu düşürmek istemez misiniz?
Peki ilaçsız doğal olarak tansiyonu düşürmek istemez misiniz?

Peki ilaçsız doğal olarak tansiyonu düşürmek istemez misiniz?

Birazdan size göstereceğimiz çok basit hareket ile ilaçsız yüksek tansiyon düşürmek nasıl olur öğreneceksiniz. Bu yöntem Uzak Doğu kültüründe eskiden çok kullanılan bir yöntem olmasına karşın Avrupa’nın bu yöntemi tanıması Rusya’nın Spartak Moskova takımının yaptığı maç sırasında fark edilmiştir.

Kulübün Çinli doktoru, tansiyonu yükselen futbolcuyu dakikalar içinde ilaçsız bir şekilde bu hareketleri yaparak iyileştirmiştir.

1 Nolu Bölge;

Boynunuzun bir nolu bölgesinin iki tarafına da sağ ve sol parmaklarınız ile 10 kere bastırıp çekin. Şiddeti sizi rahatsız etmeyecek sertlikte olmalıdır. Bu bölge tahmini olarak kulak memesi hizzasında çene kemiğinin hemen yanındaki bölgedir.

2 Nolu Bölge;

İki nolu bölgemiz ise az önceki bir nolu bölgesinden bir santim burnunuza doğru elinizi kaydırın ve daha sonra el genişliği kadar aşağıya inince ulaştığınız bölgedir. Bu bölgeye 1 dakika boyunca istediğiniz yöne ufak ufak bastırarak masaj yapın. Bu işlemden sonra kan basıncınızın düştüğünü ve kanın damarlarınıza daha az baskı yaptığını hissedeceksiniz.

3 Nolu Bölge;

Geldik son ve en önemli üçüncü noktaya. Lu Hun’a göre burası kan basıncını kontrol etmede en etkili bölgedir. Resimde gördüğünüz 3 nolu bölgeye yukarıdan aşağıya yani saat yönünün tersine iki elinizle 2 dakika boyunca masaj uygulayın. 5 dakika içinde kendinizi çok iyi hissedeceksiniz ve tansiyonunuz normale dönecektir.

Bu bilgiyi paylaşarak daha fazla insanın sağlığına kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Önemli uyarı: Tansiyon hastalığının kalıcı tedavisi için mutlaka bir doktora gidin ve kontrolden geçin. Unutmayın sağlıklı hayat sağlıklı yaşam ile başlar.