17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadın2021 yaz sokak modası trendleri

2021 yaz sokak modası trendleri

İçerikleri

Yaz sıcaklarının kendini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte ‘2021 yaz sokak modası trendleri neler?’ sorusu akla gelmeye başladı. 2021’ in yaz aylarında ne giyeceğiz? Koronavirüs karantina günlerini yavaş yavaş geriye bırakırken, evde alıştığımız rahatlığı sokaklara da taşıyacağız.

Beyazın hakimiyeti kendini hissettirecek

Yaz sokak modasında beyaz rüzgârı esecek. Eteklerden pantolonlara, gardrobunuzda beyaz birkaç parça mutlaka olmalı. Beyaz strech pantolonunuzu biraz geniş bir tunikle tamamlayarak, beyaz spor ayakkabılarınızla sokaklara akabilirsiniz. Beyaz tiril tiril eteklerle sporcu atletlerini, sandaletinizle deneyebilirsiniz. Koronavirüs ve karantina günlerinin ardından biraz doğal ve rahat olalım değil mi!

Kısa kot şortlar yazın olmazsa olmazı!

Kısa kot şort kombinleri 2021 yaz sokak modası içinde kendini bir hayli hissettirecek. Siyah denim kotunuzla dantelli beyaz bir bluzu, uzun askılı spor bir çanta ile tamamlayabilirsiniz. Şıklığınıza göz alıcı sandaletlerinizle hava katmayı da unutmayın! Akşam gezmeleri için de denim kot şort siyah bluz kombininden şaşmamak lazım. 2021 sokak modası trendleri içindeki denim kısa şortu, askılı beyaz bluz üzerine alacağınız uzun gömleklerle kombinleyerek oldukça havalı olabilirsiniz.

Bol paçalı kapri pantolonlar oldukça moda

2021 sokak modasının en önemli trendlerinden biri de paçaları bol kapriler. Paçalarında dantel işlemeli oldukça zarif modelleri akşam gezmelerinde tercih edebilirsiniz. Bol kaprilerinizi yine sezonun trendlerinden spor atletlerle yatıştırabilirsiniz. Bol paçalı kapri pantolonlar yaz aylarında beyaz, ince askılı şık bir bluzla çok iyi bir uyum yaratır. Elinize bir zarf çanta almayı da unutmayın.

Yırtık jeanler geri döndü!

Yeni sezonda çoktandır kendini unutturan yırtık jeanler geri döndü! Üstelik bu kez yırtıklar bir hayli cesur. Dizlerde ve baldırlarda jeanlere hareket katıyor. Oldukça hareketli ve gösterişli bir parça olan yırtık jeanlerinizi sade bir bluzla tamamlayarak sokaklara akabilirsiniz. Klasik ayakkabılarla ayrı, spor ayakkabılarla ayrı havalı olacaksınız.

Zincir askılı çatalar

Ünlülerin sokak stillerinde gözden kaçmayan bir tema, zincir askılı çantalar, 2021 yaz sokak modası içinde bayağı tutulacak gibi duruyor! Oldukça şık, spor ve klasik karışık stilleri ile gardlobunuzda zincir askılı bir çanta mutlaka olsun. Bu çantaları, sezonun trendi kısa denim şortlarla da rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Tril tril elbilseler

Elbise ve sandalet kombini, bu yaz sokak modasının adeta simgesi. Diz altında beden yapınıza uygun, yazlık tril tril elbiselerle hem rahat hem de şık olacaksınız. 2021 yaz sokak modası içinde düşük kollu elbiseler de bir hayli gözde olacak. Sade elbiselerin sezonun trendleri arasında yer alan gladyatör sandaletlerle oldukça hoş bir ikili oluşturduğunu da hatırlatalım.

Bandanasız olmaz

2021 yaz sokak modası aksesuar olarak bandanaları öne çıkarmış görünüyor. Sade bir kombini hareketli bir bandana ile tamamlayabilirsiniz. Hareketli parçalarınızı, kıyafetinizdeki renk tonlarından sade bir bandanayla daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Açık renk kombinlerinizde düz ve koyu renk bir bandana harika bir dokunuş olacaktır!