19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkHamilelikLimonla yapılan ve kesin sonuç veren hamilelik testi

Limonla yapılan ve kesin sonuç veren hamilelik testi

Hanımlar evde gebelik testi inanılmaz şekilde doğru sonuçlar vermekte. Bu yöntemle çok kolay bir şekilde hamilelik testinizi evinizde rahatça öğrenip yapabilirsiniz. Limon ve karbonat ikilisi gebelik testi için size yeterli olan iki etken madde.

İçerikleri

Hanımlar her adet gecikmelerinde gebelik testi alıp yapmaya üşenir. Sık sık adet gecikmesi yaşıyanlar içinse her zaman gebelik testi almak ekstra bir harcamadır. Peki evdeki Limon ve karbonatla gebe olup olmadığınızı öğreneceğinizi biliyor musunuz?

Hamilelik testinin doğru sonuçlara ulaşması için regl gününden bir hafta zaman zarfı geçmesi gereklidir.Regl dönemi bir hafta geciktikten sonra eczanenize başvurup gebelik testi alabilir veya kendi evinizdeki imkanlarla limon ve karbonat kullanarak kendi gebelik testinizi kendiniz basitçe yapabilirsiniz.Bu uygulamayı yapanlardan edinilen bilgi ve verilere göre limon ve karbonat ile yapılan hamilelik testi oldukça başarılı.Tabii limon ve karbonat testinden sonra sonucunuz olumlu ise en kesin sonuç olan kan testine başvurmanızı önemle vurgulamak isteriz.

Peki limonla gebelik testi nasıl yapılır. Gebelik testinde olumlu sonuçlar alırsanız doktora başvurarak netleştirmeyi unutmayın.

Limonla gebelik testi nasıl yapılır?

Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın. Minicik bir limonu ikiye bölün. Bir parçasını yaptığınız idrarın üzerine sıkın. Limonun tortuları veya minik granülleri idrarın dibine çökmeye başlarsa mutlu olabilirsiniz, çünkü hamilesiniz. Limon tortuları dibe çökmez ısrarla yüzeyde kalırsa hamile değilsiniz.

Karbonatla Gebelik Testi Yapımı

Bir diğer yöntem ise karbonatla yapılan gebelik testidir. Plastik ve şeffaf bir bardağa idrarınızı yapın. 1 çay kaşığı kadar karbonatı idrarın üzerine yavaşça dökün. Karbonat idrarın üzerinde köpürmeye başlarsa hamilesiniz demektir. Karbonat kabarmadan dibe çökmeye başlarsa hamile değilsiniz demektir. Evde yapılan bu gebelik testleri net sonuçlar verse de biz sizlere kesin sonuç için kan testi yaptırmanızı öneririz.