Ana SayfaSağlıkŞifalı BitkilerLibidonuzu tavan yaptıracak afrodizyak etkili içecekler

Libidonuzu tavan yaptıracak afrodizyak etkili içecekler

Cinsel dayanıklılık için en iyi içecekler neler, merak ediyor musunuz? Haberimizin detayında yer alan 6 içecek ile cinsel yaşamınıza can verin.

İçerikleri

Yaşla birlikte vücudumuz çeşitli değişikliklere uğrar ve vücudunuzdaki değişikliklerle birlikte cinsel dayanıklılığınız ve gücünüz de azalır. Bunun sonucunda düşük libido veya erektil disfonksiyon (sertleşme sorunu) yaşayabilirsiniz. Kadınlarda gözlenen temel değişikliklerden biri ise vajinal kuruluktur. Bu, cinsel gücünüzün sona erdiği anlamına gelmez. Sağlıklı yaşam tarzının gereklerini uygulayarak hayatınız boyunca aktif bir cinsel hayata sahip olabilirsiniz.

Egzersiz ve doğru beslenme tarzı ile cinsel sağlığınızı iyileştirebilirsiniz. Günlük diyet planınıza bazı içecekler ekleyerek daha uzun süre dayanabileceksiniz. Bu destekleyiciler ilişkinizin daha uzun sürmesini sağlayacaktır. İşte cinsel dayanıklılığınızı artıracak enerji içeceği tarifi ve içeceklerin bir listesi.

Evde Hazırlayabileceğiz Libidonuzu Artıracak Sağlıklı Enerji İçeceği Tarifi

Malzemeler;

  • 4  adet orta boy domates
  • Yarım salatalık
  • Yarım yeşil biber
  • 1 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı organik bal
  • 1 adet limonun suyu

Hazırlanışı;

Tüm sebzeleri bol suyla yıkadıktan sonra küçük parçalara bölün. Sarımsağı da soyup diğer ürünlerle birlikte robottan geçirin. Bal ve limon suyunun hızlı etkisi ile cinsel sağlığınız güçlenecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Libidonuzu Tavan Yaptıracak Afrodizyak Etkili İçecekler

1- Aloe vera suyu

Bazı araştırmalara göre, aloe vera suyu, birincil erkek cinsiyet hormonu olan testosteron üretimini artırma potansiyeline sahiptir. Aloe vera suyu içmek, artan cinsel enerji ve yüksek libido ile sonuçlanabilir. Aloe vera suyu da genel olarak sağlığınız için iyidir.

2- Nar suyu

Bir araştırmaya göre, nar suyu, kan dolaşımını iyileştiren yüksek konsantrasyonda antioksidanlar içerdiğinden erektil disfonksiyonu iyileştirme potansiyeline sahiptir. Nar suyu da kalp hastalıkları riskini azaltabilir.

3- Süt

Yeni evlilere düğün gecelerinde neden bir bardak süt verildiğini hiç düşündünüz mü? Çünkü süt sağlıklı bir cinsel dürtüye sahip olmanıza yardımcı olur. Besinlerle doludur ve anında enerji sunar. İlişkiden öncesi bir bardak süt içmeden önce laktoz intoleransı olmadığınızdan emin olun.

4- Muz

Bromelain olarak bilinen enzim açısından zengin olan muz, cinsel enerjinizi ve libidonuzu artırabilir. Enerji ve dayanıklılık sağlayan vitaminler ve besinler içerdiğinden her gün muzlu shake içilmesi tavsiye edilir. Muzlu milkshake de içebilirsiniz.

5- Karpuz suyu

L-sitrülin adı verilen bir amino asit bakımından zengin olan karpuzlar, ereksiyonunuzu güçlendirme potansiyeline sahiptir. Karpuzda bulunan L-sitrülin vücudunuzda L-arginine dönüştürülür ve bu bileşik nitrik oksit üretimini uyarır, bu da penise kan akışını iyileştirir. Bu, daha iyi bir ereksiyona sahip olmanıza yardımcı olacaktır.