16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıKoltuk altı kararması nasıl beyazlar? En hızlı koltuk altı beyazlatma yöntemi

Koltuk altı kararması nasıl beyazlar? En hızlı koltuk altı beyazlatma yöntemi

İçerikleri

Koltuk altı kararması neden olur? sorusuna cevap aramak yerine daha çok bu sorunun giderilmesi için çözüm yolları aranmaktadır. Oysa ki, çözüm yolları aramadan önce neden olan faktörleri ortadan kaldırmak daha net sonuçlar vermektedir. Kişinin deri yapısı, kullanılan koltuk altı rolonları, ağda sonrası gerekli bakımın yapılmaması gibi bir çok nedene bağlı olarak gelişmektedir. Bu durum fiziksel bir hastalık değildir sadece deri üzerinde oluşan bir renk değişikliğidir.

Deodorantların çok yakın mesafeden sıkılması deriyi terlemeye birlikte tahriş eder. Kötü kokuların oluşumu için kullanılan deodorant ve rolonlar sadece geçici çözümler sunar. Oysaki her banyodan sonra koltuk altına karbonat sürülmesi, koltuk altı kararmasına ve kötü koku oluşumunu kesin olarak ortadan kaldırmaktadır. Peki, her ne sebepten olursa olsun koltuk altı kararması için neler yapılmalı, koltuk altı kararması nasıl beyazlar? Her banyo öncesinde uygulanan çok basit bir uygulama ile çok kısa sürede pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.

En Hızlı Ve Doğal Koltuk Altı Beyazlatma Yöntemi Ne? Koltuk Altı Kararması İçin Mucize Tarif

  • İki tane limon tuzu
  • Bir tatlı kaşığı karbonat
  • Bir çay kaşığı dış macunu
  • Bir yemek kaşığı limon suyu

Bütün malzemeleri birbirleri ile karıştırıp temiz ve kuru koltuk altınıza sürün. 5 dakika bekledikten sonra ılık su ile yıkayıp kurulayın. Cildi hassas ve tahriş olmaya müsait olanlar, bu karışımı koltuk altlarına uygulamadan önce mutlaka ciltlerinin nasıl bir tepki vereceğini test etmeleri gerekmektedir. Bunun için karışımdan bir miktar alarak elinizin üzerine sürün. 5 dakika bekleyin. 5 dakika içerisinde elinizin üzerinde yanma kızarma tahriş olma gibi durumlar söz konusu olmaz ise koltuk altınıza uygulayın. Limon tuzu, karbonat, diş macunu ve limon suyu yapı olarak asidiktir. Her birinin tek başına beyazlatma ve açma özelliği bulunmaktadır. Hepsinin bir araya gelmesi ile bu etki 2 katına çıkmaktadır.

Koltuk altı kararması için doğal tedavi yöntemleri için bu ürünlerin her biri tek başına da kullanılabilir. Ayrıca, gül suyu ile limon suyunu karıştırarak düzenli olarak koltuk altınızı silerseniz çok kısa sürede kararmanın geçtiğini fark edersiniz.

Bütün bu malzemeleri bir araya getirmekle uğraşmak istemezseniz yapmanız gereken en basit yöntem şudur. Banyonuzda bir kabın içerisinde her zaman karbonat bulundurun. Her banyo sonrası koltuk altınıza karbonat sürün. Bu şekilde kararmanın da kötü kokuların da oluşumu engellenir. Karbonat kullanılması hem ekonomik hem de hiç bir yan etkisi olmayan bir yöntemdir.