19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaKadınCilt BakımıKanıtlanmış cilt gençleştirme teknolojisi

Kanıtlanmış cilt gençleştirme teknolojisi

İçerikleri

Kadın güzelliği bir erkeği büyüleyen, sarhoş eden ve bir güçtür. Her gün güzel olmak ayrı bir güzeldir! İnce, enerjik, güçlü ve parlak saçlara sahip, parlak cilde sahip olmaktır. Modern kozmetoloji, kadınlara kendilerini düzene sokmak için büyük bir şans veriyor.

Elos Gençleştirme

Modern kozmetik alanındaki son derece etkili cilt gençleştirme teknolojisidir. Elos teknolojisi, klinikte kullanılan oksijen mezoterapisi, lipoterapi ve uzun zamandır iyi olarak belirlenmiş diğerleri gibi kadın güzelliğini koruma ve yaratma yöntemleri paletini uyumlu şekilde tamamlamaktadır.

Elos Gençleştirme Nedir?

Yüz cildinin, göz kapaklarının, alnın, yanakların gençleştirilmesi ve cerrahi olmayan bir şekilde sıkılması için en nazik yöntemdir. Zaman izlerini ortadan kaldırır. Kırışıklıklar, herhangi bir kökende pigmentasyon, damar kusurları ve küçük izleri yok eder. Teknoloji, vücudun doğal mekanizmasını içerir. Derinin bütünlüğünü ihlal etmeden derinin derin ve yüzeysel katmanlarını aynı anda harekete geçirir.

Elos ismi, “elektro-optik sinerji” anlamına gelir. Bu cilt gençleştirme sistemi, ışık enerjisinin yüksek frekanslı akımla birleştirilmesine dayanır ve fotoğraf gençleştirme yönteminin bir geliştirilmiş halidir.

Enerjinin birleşimi nedeniyle, cilde zarar vermeyen ve maruz kalma derinliği, sadece hafif enerji kullanılmasından yüzde 20-30 daha yüksektir. Sonuç olarak, kendi kolajenimizin uyarılması ve üretimi, elastin kompleksi meydana getirir. Yüz ovali onarılır ve kırışıklıklar giderilir.

Elos teknolojisinin gençleşmesinin güvenliği epidermisin çift koruması ile sağlanır. Özel kombine foto-enerji ve radyo frekansı enerjisi modlarının kullanılması, epidermise ve komşu cilde zarar vermeden çeşitli hasar, pigmentasyon ve kılcal damarlardan kurtulmanızı sağlar.

Elos gençleştirme, hastaların çeşitli ihtiyaçlarını karşılar. Otuz yaşlarında, ovali düzeltmek, ince kırışıklıkları gidermek ve zamanın neredeyse her izinde kurtulmak isteyen kadınlar için uygundur. Elos gençleştirme özellikle de iş kadınları için uygundur. Çünkü az zaman alır ve iyileşme süresi gerektirmez.

Özü, oksijen jeti basıncı altında, biyolojik olarak aktif maddelerin, hücre yenilenme mekanizmalarını içeren ve dokularında bir tür genel onarım üreten deriye sokulması gerçeğinde yatmaktadır. Oksijen terapi yaşlanma, kırışıklıklardan kurtulma, pigmentasyonu ortadan kaldırma, yara izleri, akne tedavisi, cildi nemlendirme ve cildin sıkılaşmasını sağlar.