28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaHaberlerGenç hemşire görevi başında hayatını kaybetti

Genç hemşire görevi başında hayatını kaybetti

İçerikleri

Dargeçit ilçe Devlet Hastanesi Evde Bakım Hizmetlerinden görevli olan 23 yaşındaki hemşire Canan Sayhan, görevi sırasında gittiği hastaya müdahale ederken bir anda bilinç kaybı yaşayarak yere yığıldı. İhbar üzerine gelen ambulansla görev yaptığı hastaneye kaldırılan, buradaki müdahalenin ardından da Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hemşire Sayhan, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Evde Bakım Hizmetleri’nde görev yapan ve yardımına koştuğu bir hastanın tedavisiyle uğraşırken aniden fenalaştığı öğrenilen Canan Hemşire, kaldırıldığı hastanede yapılan bütün müdahelelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

genc hemsire gorevi basinda hayatini kaybetti sha 2 Genç hemşire görevi başında hayatını kaybetti

Maaşını İhtiyaç Sahipleri İle Paylaşıyordu

Aldığı maaşın bir kısmını yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi olarak gördüğü hastalarla paylaştığı öğrenilen Canan Hemşire’nin özellikle desteğe muhtaç hastaların tedavisiyle uğraşılan alan olan evde bakım hizmetleri birimini seçtiği kaydedildi.

Yaşlı ve bakıma muhtaç ailelerle kurduğu sıcak diyalogla adeta ailelerinin bir bireyi haline geldiği ve oldukça sevilip, aldığı maaşın bir bölümünü kendi gündelik yaşamına ayırıp, kalanı ise ihtiyaç sahibi ailelerle paylaştığı mesai arkadaşları tarafından gözyaşları arasında ifade edildi.

genc hemsire gorevi basinda hayatini kaybetti sha 1 Genç hemşire görevi başında hayatını kaybetti

Cenaze Töreninde Göz Yaşları Sel oldu

Görevi başında fenalaşıp, kalp krizi geçirdikten sonra vefat ettiği öğrenilen Hemşire Canan Seyhan, Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy ve ilçenin diğer yetkililerinin hazır bulunduğu cenazesi, Görev yaptığı Dargeçit Devlet Hastanesi’nin önüne getirildi. Mesai arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı törende Canan Sayhan için gözyaşları sel oldu. Seyhan, kılınan cenaze namazının ardından Dargeçit’te toprağa verildi.