26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaHaberlerTürkiye Sağlık Turizmi Derneği İzmir'de

Türkiye Sağlık Turizmi Derneği İzmir’de

İçerikleri

2005 yılında TSTD dönem başkanı Sağlık Turizmi Daire Başkanı Dursun Aydın başkanlığında kurulan derneğimiz, 2012 yılında Ankara ilinde Ankara Kalkınma Ajansıyla yapılan eğitim projeleri ile Sağlıkta Dönüşümde nitelikli çalışan ekipler yetiştirerek, yönlendirmiştir.

22-24 Kasım 2019 tarihlerinde yapılacak olan eğitim programında birinci gün Ahmet Genç Türkiye ve Dünyada Sağlık Turizmi Süreçleri konusu ele aldı. Aracı kuruluşların rolleri, işleyişi, kurum sözleşmeleri ve hastanelerin yurt içi ve yurt dışı belgelendirilmesi süreçleri değerlendirilmiştir.

İkinci gün eğitim içeriğinde ise Sağlık Turizmi için teşvikler, destekler, provizyon ve faturalandırılma ile Sağlık Turizmi Hukuku, yasal düzenlemeler ve USHAŞ ele alınacaktır.

Üçüncü gün Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon, hasta güvenliği, yurt dışı departman oluşturmak ele alınacaktır. HİSER projesinde hakkında bilgilendirme yapılacaktır. TSTD Genel Baikanı Enginer Birdal ve ekibiyle danışmanlık rolü ve 2020 yılı eğitim programı destinasyon çalışmalarına İstanbul da devam edilecektir.