19 Mart 2024 Salı
Ana SayfaHaberlerThe Future Healthcare Türkiye 2019

The Future Healthcare Türkiye 2019

İçerikleri

The Future Healthcare Türkiye 2019,  GE Healthcare , Philips ve HealthcareNet sponsorluğunda dünya PPP Sağlık yöneticilerini, Sağlıkta kadın yöneticilerinin,  Sağlık  Sektör liderlerinin, akademisyenlerin ve dalında markalaşan kurumların katkılarıyla Sofitel Hotel İstanbul’da gerçekleştirildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları Kurulundan Dr. Sema Ramazanoğlı, TÜSPE Başkanı Hasan Hüseyin Yıldırımın açılış konuşmalarıyla başladı.  Future&Events Selin Yıldırım, Lawrence Sherman, Alarko Holding Leyla Alaton, Liv Hospital Genel Koordinatörü Meri İstiroti, Futurist Ufuk Tarhan, Kocaeli Üniversitesinden Tümay Mercan, Philips Ceo Haluk Karabatak, Uz.Ec Meltem Kurtsan, GE  Healthcare Gerald Dunstan, Prof. Abdelhamid Errachid who is the Micro&Nanobiotechnology Group Leader, Genomedis Biotechnology Founder Dr. Sevgi Salman Ünver vb lider ve CEO olarak dalında uzmanlaşan sektör liderlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yurtdışı ve yurtiçi hastaneler, sağlık teknolojisi firmaları, medikal ekipman sektörü ve sektörel yayın temsilcilerini kapsayan konuklarla Sağlık Teknolojileri, Sağlıkta kadın liderler, Yapay Zeka, Giyilebilir Sağlık Teknolojileri, Gelecekte Hastane sektörünü bekleyenler, Geleceğin Gıdaları, Sağlık Hizmetlerinde gelecek trendleri, Sosyal Medya ve Sağlıkta Digital Dönüşüm konuları katılımcıların deneyim ve uygulamalarıyla ele alınmıştır.

PPP Sağlık Zirvesi 2020  Temmuz 2020 yılında İstanbul da yapılacaktır. K. Amerika, Avrupa ve Asya Sağlık Sektör PPP Ekosistemleriyle dünyanın en büyük hastanelerinin yönetimleriyle, Sürdürülebilirliklerinin sağlanması üzerine odaklanma için PPP 2020 Sağlık Zirvesi İstanbul da gerçekleştirilecektir.