24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaSağlıkÖzel sağlık sigortası nasıl yapılır?

Özel sağlık sigortası nasıl yapılır?

İçerikleri

Sunduğu kaliteli ve yüksek standartlı fırsatlarla yoğun talep gören özel sağlık sigortası hastalık ve benzeri durumlara karşı sizi güvence altına alır. Özel hastanelerde herhangi bir ücret ödemeden muayene olmanızı sağlayan bu hizmet geniş teminatlar içerir. Bu sayede hem kendiniz hem de sevdikleriniz için sağlık koşullarınızı daha iyi hale getirebilirsiniz.

Yaptıracağınız sigortanın detayları size ve sevdiklerinize özel olarak belirlenecektir. Dilerseniz sigortanıza ek teminatlar koyma hakkınız da vardır. İlave teminatlar ile tedavi imkanlarınız daha da genişleyecektir. E-sigortam adresini ziyaret ettiğinizde yararlanabileceğiniz fırsatları doğrudan görebilirsiniz.

İnternete özel ilave indirimlerle yaptırabileceğiniz özel sigorta için online olarak teklif alabilirsiniz. 7/24 kesintisiz destek ile merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilir, yirmiden fazla sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırarak en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Bu sayede sigorta şirketlerini ayrı ayrı inceleme zahmetinden kurtulmuş olur, bütçenize uygun sigortayı kolayca bulabilirsiniz.

Özel Sağlık Sigortası Tavsiye
Özel Sağlık Sigortası Tavsiye

Özel Sağlık Sigortası Tavsiye

Sigorta şirketinin anlaşmasının bulunduğu özel hastanelerde sağlık güvencesi sunan özel sağlık sigortası ameliyat, fizik tedavi, muayene, rehabilitasyon, tedavi gibi işlemleri kapsar. Uygun fiyatlara yüksek kaliteli hizmet almaya imkan veren özel sağlık sigortası tavsiye ve önerileri ile size hitap eden poliçeye sahip olabilirsiniz.

Yaptıracağınız sigortanın detayları belirlenirken yaşınız, cinsiyetiniz gibi özellikler incelenecek, size uygun fiyat teklifleri yapılacaktır. Online platformda bulunan başvuru formunu doldurarak özel sağlık sigortası fiyatları ile ilgili net bilgiye ulaşabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve sigorta sürecinin sorunsuz şekilde yürütülebilmesi için sigortalının, 14 günlük bebek ile 64 yaş aralığında olması gerekir. Sigortanızı yaptırırken verdiğiniz beyanlar esas alınacaktır. Bu nedenle poliçeye onay vermeden önce haklarınızın neler olduğunu öğrenmeli, sigorta kapsamını bilmeli ve merak ettiğiniz tüm sorulara yanıt aramalısınız.