Ana SayfaSağlıkKas ve kemiklerin güçlenmesinde balık yağı mucizesi

Kas ve kemiklerin güçlenmesinde balık yağı mucizesi

İçerikleri

İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu Omega 3 yağ asidinin alınmasında en etkin yardımcı şüphesiz balık yağıdır. Balık yağının vücudumuza yararı o kadar çok ki adeta vücudumuzun her tarafına şifa dağıtır.

  • Vücudumuzdaki kan dolaşımını çok rahatlatır.
  • Yüksek kolesterolün düşmesinde çok etkili olmasının yanı sıra kötü kolesterolün dengelenmesinde de önemli bir yardımcıdır.
  • Günümüzün kabusu olan kalp krizi, felç, damar tıkanıklığı gibi ciddi sağlık problemlerinde riski en asgariye düşürür.
  • Kasların ve kemiklerin güçlenmesinde çok etkisi vardır.
  • Vücudun yaşlanmasını geciktirerek ciltteki kırışıklıkları engeller.
Zinde Bir Vücut İçin Yeşil Mercimek

İçerdiği vitamin ve protein ile baklagiller içerisinde sağlığa en yararlı besinin yeşil mercimek olduğu söylenebilir. İçeriğindeki vitamin ve mineraller, metabolizmanın önemli bir destekçisidir. Gün içerisinde zinde bir vücut için yeşil mercimeği bol tüketmek gerekir. İçeriğindeki bol miktarda protein kas yapısının güçlenmesinde etkindir. Metabolizmanın sağlıklı işlev görmesinde içerdiği antioksidanın etkisi büyüktür. Kanserle mücadelede çok etkili bir besindir.

Nemli Bir Cilt İçin Mısır Unu

Sağlıklı bir vücut için önemli besinlerden biride mısır unudur. Cildin elastik yapısının artmasında ve yaşlanmasının gecikmesinde içeriğindeki vitaminlerin etkisi büyüktür. Ayrıca koltuk altı gibi kararma olan bölgelerin beyazlaşmasında çok güçlü bir ağartıcı olan mısır ununun etkisi yadsınamaz. Ciltteki sivilce ve siyah nokta oluşumlarının engellenmesinde mısır unundan kesinlikle istifade edilmelidir. Cilt kuruluğundan şikayet edenler, cildi nemlendirici özelliği olan mısır ununu tüketmelidir.

Sağlık İçin Nar Suyu

Kış mevsiminde soğuyan hava ile birlikte vücudumuz adeta hastalıklara açık hale gelmektedir. Meyvesi ile vücudumuza şifa olan nar, suyu ile de bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirerek hastalıklara karşı mücadele ediyor. Kalp dolaşım sistemine pozitif etkisi olan nar suyunun, beyin hastalıkları ile cinsel fonksiyon bozukluklarına şifa olduğu bilinmektedir.

Kanserle Savaşta Bir Mucize Kırmızı Lahana

Lahananın her rengi sağlığımız için adeta bir kalkan görevi görüyor. Kırmızı lahana içeriğinde zengin oranda sülfür ve C vitamini barındırıyor. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirerek her türlü hastalıkla mücadele ediyor. Kanserle savaşta ise mucize yaratıyor.

Antioksidan Kaynağı Çileği Bol Tüketin

Antioksidan bakımından çok zengin olan çilek, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmektedir. İçeriğindeki C vitamini Alzheimer riskini düşürür. Kanserle etkin bir şekilde mücadele ettiği gibi sindirim sisteminin çalışmasını rahatlatır.