20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlıkDiş SağlığıDişlerinizi kısa sürede beyazlatan ev yapımı bitkisel karışım!

Dişlerinizi kısa sürede beyazlatan ev yapımı bitkisel karışım!

Sağlığınıza zarar vermeden dişlerinizi basit ve etkili bir şekilde beyazlatmak ve dişlerinizi daha sağlıklı yapmak için ev yapımı karışım.

İçerikleri

İnci gibi bembeyaz dişler kadın, erkek herkesin hayalidir. Güzel dişlere sahip insanlar gördüğünüzde imreniyorsunuz değil mi? Sizin de dişlerinizi beyazlatmak için birçok seçeneğiniz var aslında. Diş bakımı ve beyazlatma uygulamasını bir diş hekimi ile yapabilirsiniz, ancak bu size çok pahalıya mal olabilir. Ayrıca mağazalarda ve eczanelerde birçok diş beyazlatıcı seti bulunmaktadır. Bu ürünler dişlerinizi bir ölçüde beyazlatabilse de birçok kişi içerdikleri kimyasallar ve aşındırıcılar nedeniyle ağrılı yan etkiler yaşamaktadırlar.

Dişlerinizi 2 Dakikada Beyazlatan Ev Yapımı Bitkisel Karışım!

Neyse ki bu yazımızda size mutfağınızda yer alan iki basit ürün ile evde dişlerinizi nasıl etkili beyazlatabileceğinize ilişkin bir tarif sunacağız. Karbonat ve hindistancevizi yağı karışımı bu sorununuzu çözecek. Hazırlamanız sadece 2 dakikanızı alacak ve her zaman istediğimiz parlak beyaz gülüşe sahip olabileceksiniz.

Neden Hindistan Cevizi Yağı?

Hindistan cevizi yağı, kanserin önlenmesi, alzheimer hastalıklarını tedavi etmesi, sindirimi hızlandırması, yağ yaktırması ve hormonları düzenlemek için şeker seviyelerini düzenlemesi gibi birçok sağlık sorunu için son derece etkili bileşenler içerir.

Hindistan cevizi yağının faydalarını ortaya çıkarmak için çok sayıda bilimsel araştırma yapılmıştır. Hindistan cevizi yağı antibakteriyel özelliği ile bakterilerle savaşarak dişleri beyazlatır ve diş çürümesini önler. Aynı zamanda prostat, testis, yumurtalık ve meme kanseri ile bağlantılı antibiyotik ve endokrin direnç bozuklukları problemiyle ilgili bir antibakteriyel kimyasal olan triklosan içeren geleneksel diş macunlarına mükemmel bir alternatiftir.

Bazı araştırmalar, diş macunlarındaki triklosanın kemik malformasyonlarına neden olabileceğini göstermektedir. Bu diş macunlarının yaklaşık % 95’i, çok toksik bir endüstriyel kalıntı olan ve çok zehirli olduğu gösterilen florür içerir. Bugün diş macununda yıllık 23.000’den fazla florür zehirlenmesi raporu var ve bunların yüzlercesi acil tedavilerle sonuçlanıyor.

Neden Sodyum Bikarbonat?

Karbonatın çok aşındırıcı olduğu bir efsanedir. Aslında, kullandığımız diğer şeylerden daha az aşındırıcıdır. Karbonat, tükürüğün pH’ını yükselterek çürüklere neden olan bakterilere zarar verir ve iyi bakterileri harekete geçirir. Ayrıca dişlerinizi beyazlatmak, lekeleri çıkarmak ve dişlerinizi daha beyaz ve parlak hale getirmek için harika sonuçlar ortaya çıkarır.

Hindistancevizi Yağı ve Karbonat İle Diş Beyazlatma

Dişlerinizi fırçalamak ve beyazlatmak için Hindistan cevizi yağı kullanmanın en iyi yanı hızlı etki göstermesidir. Aslında Hindistan cevizi yağı dişlerinizi 2 dakika içinde beyazlatmaya yardımcı olabilir .

Malzemeler neler?

  • 8 çay kaşığı karbonat
  • 8 çay kaşığı sızma Hindistan cevizi yağı.

Nasıl yapılır?

8 çay kaşığı karbonat ve 8 çay kaşığı Hindistan cevizi yağını iyice karıştırın ve diş fırçanıza bir miktar sürün. Dişlerinizi en az 2 dakika boyunca yavaşça fırçalayın ve ardından durulayın.
Doğal bir alternatif arıyorsanız bu karışımı günlük diş macununuz olarak kullanabilirsiniz. Taze bir tat vermesi için karışıma birkaç damla nane yağı ekleyebilirsiniz .

Not: Sunduğumuz bu önerinin, sorununuzu doğal bir şekilde tedavi etmenize yardımcı olmayı amaçladığını unutmayın, ancak bu konuda tıbbi bir yardım almak isterseniz bir diş hekimine başvurunuz.

Dişlerinizi kısa sürede beyazlatan ev yapımı bitkisel karışım!