18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkCinsel organa diş macunu sürmek faydalı mı? Uzmanlar uyarıyor!

Cinsel organa diş macunu sürmek faydalı mı? Uzmanlar uyarıyor!

Özellikle erkekler ereksiyon süresini daha fazla uzatmak için cinsel organlarına düş macunu sürüyorlar. Pekiyi, cinsel organa diş macunu sürmek faydalı mı?

İçerikleri

Cinsel organa diş macunu sürmek faydaları ve zararları ile çokça merak edilen konulardır birisidir. Pekiyi, uzmanlar bu konuda neler diyorlar. Uzmanlar erkekleri penislerine diş macunu sürmemeleri konusunda uyarılıyorlar. Uzmanların cinsel organa diş macunu sürmek zararlı açıklamalarına rağmen, diş macununu erkek cinsel organına sürmek son zamanlarda internette viral bir trend haline geldi.

Cinsel Organa Diş Macunu Sürmek Nasıl Başladı?

Her şey, Jose Barber  adlı bir Youtuberın videosunda penise diş macunu sürmenin erken boşalmayı ve erektil disfonksiyonu önlemek için iyi bir yöntem olduğunu, hatta 30 dakika daha uzun süreceğini” iddia ediyor.

Görüntüler bir milyondan fazla görüntülendi ve uygulama son zamanlarda hem Twitter’da hem de Reddit’te trend oldu.

Cinsel Organa Diş Macunu Sürmek Faydalı Mı?

Uzmanlar erkeklerin diş macununu cinsel organlarına sürmemeleri konusunda uyardı. Çünkü diş macunun erkek cinsel organına sürülmesi yarardan çok zarara neden olabilir. İngiliz Eczacı James O’Loan  bu eğilimi “endişe verici” olarak nitelendirdi ve ilgili tehlikeler konusunda uyardı.

“Bu oldukça endişe verici bir uygulama, ‘diş macunu’ tekniğini denemeyi düşünen herkesi durdurup vazgeçmeye çağırıyorum – çünkü bu videolarda öne sürülen iddialara rağmen erken boşalma veya erektil disfonksiyonla mücadele etmek için hiçbir fayda sağlamayacak,” dedi.

Uzmanların bu açıklamaları ile Diş macunu erkek cinsel organa sürülür mü? şeklindeki sorulara açıklık getirmiş oluyoruz. Diş macunundaki nane yağları ve ağartıcı bileşikler dahil diğer kimyasallar hassas cildi aşırı derecede tahriş edebilir, cinsel organınıza sürdüğünüzde aslında hafif bir yanığın yanı sıra kabarcıklar ve yara izi riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Diş macunu da hiçbir şekilde kayganlaştırıcı olarak kullanılmamalıdır ”diye ekliyor.

Diş macununun cinsel organa faydası var mı?

Diş macununun cinsel organa faydası var mı?, Diş macunu cinsel organa sürülür mü? Diş macunu geciktirir mi? erkekler tarafından çokça merak edilen konulardır. Penisine diş macunu sürmek, yatakta daha uzun süre kalmanı sağlamaz, sadece cinsel organınızın daha fazla ağrımasına ve potansiyel olarak işlevsiz hale gelmesine neden olur?

Cinsel organa diş macunu sürülürse ne olur?

Cinsel organa diş macunu sürülürse, hafif bir yanığın yanı sıra su toplama durumu da ortaya çıkabilir. Diş macununu cinsel organa sürmek size faydalarından çok zararlar verecektir.

Vajinaya diş macunu sürmek zararlı mı?

Erkelerde olduğu gibi kadınlarda da diş macunu cinsellik arasında bir bağlantı kurulmuştur. Vajinayı sıkılaştırmak için vajinaya diş macunu sürmek de yanlış bir uygulamadır. Nijerya’da bir doktor, zararlı efsanenin ülkedeki bazı kadınlar için bir takıntı haline geldiğini söyledi. Bu vajinaya diş macunu sürmek iltihaplanmaya, tahrişe ve hatta kısırlığa bile neden olabileceği konusunda uyardı.

Dr. Oluwole Yusuf, “Diş macunu vajina gibi hassas bir vücut parçası için  fazla aşındırıcıdır ve sıkılaştırıcı olarak kullanılması vajinayı olası enfeksiyonlardan korumak amaçlı organizmaları yok edebilir” dedi .

“Vajina artık kendini koruyamadığı için, vücut daha sonra tüpleri tahrip edebilecek ve hamile kalma şansını engelleyebilecek enfeksiyonlara neden olabilecektir.”, dedi.

Pekiyi cinsel performans sorunlarıyla nasıl baş edilir?

Erken boşalma ve erektil disfonksiyon gibi performans sorunları, ilişki sırasında sorunlara neden olabilir.

Bununla birlikte, bu tür sorunlarla baş etmenin penisine diş macunu sürmekten başka çok daha güvenli (ve daha etkili) yolları vardır.

O’Loan, “Prezervatifler, geciktirici spreyler, nefes alma teknikleri ve priligy gibi ilaçlar ilişkinin uzamasına yardımcı olabilir” diyor.

Erektil disfonksiyon için bir dizi tedavi de var, diye ekliyor “V*agra gibi ilaçlar, farklı terapi türleri başarılı olabilir ve hatta ameliyat.”

Yukarıdaki tedavilerin tümü için her zaman önce bir tıp uzmanıyla görüşmelisiniz, diye de uyarıyor.