29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaHaberlerBülent Arınç ve eşi 18 günde koronavirüsü yendi

Bülent Arınç ve eşi 18 günde koronavirüsü yendi

İçerikleri

Kendisine ve eşine yapılan koronavirüs test sonucunun pozitif olduğunu geçtiğimiz günlerde twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyuran eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımla kendisine ve eşine uygulanan 18 günlük tedavinin ardından koronavirüs test sonuçlarının negatif olduğunu ve tedavi gördükleri hastaneden taburcu edildiklerini duyurdu.

Son Sekiz Gün Yoğun Bir Tedavi Gördük

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, “Bana ve eşime uygulanan 18 günlük tedaviden sonra şifa bularak eşimle birlikte bugün hastaneden taburcu edildik. Yüce Rabbimize hamd ve şükürler olsun ki sağlığımıza yeniden kavuştuk. Bu zorlu süreç boyunca dualarını, ilgilerini ve iyi dileklerini bizlerden esirgemeyen tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hastanedeki tedavi sürecinin son sekiz gününde doktorlarımız tarafından çok yönlü ve yoğun bir tedavi programı uygulandı. Şu anda sağlık durumumuz çok iyi.” dedi.

Tüm Hastalar Şifa Bulsun

Bülent Arınç sosyal medya paylaşımında, “Tedavi gördüğüm hastanede doktorlarından sağlık personeline kadar büyük bir fedakarlık ve özveri ile çalışan bütün sağlık personeline çok teşekkür ediyoruz. Yüce Rabbimiz, hastanelerde gerek koronavirüs, gerekse diğer hastalıklardan dolayı tedavi gören ve şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar vererek onları da sevindirsin.” ifadelerine de yer verdi.