18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaYaşam"Bir'İZ Kitabı 18. Kitap Fuarında okurları ile buluşacak

“Bir’İZ Kitabı 18. Kitap Fuarında okurları ile buluşacak

21 -  30 Ekim 2022 de Eylül Fuar & Organizasyon tarafından ATO Congresium Ankara'da düzenlenecektir.

İçerikleri

Ankara Ticaret Odası’nın Congresium Salonunda gerçekleştirilecek etkinlik 2005 yılından beri düzenlenmektedir. 18. Kitap Fuarına 287 den fazla yayınevi ve sivil toplum kuruluşları katılmakta olup, 10 gün devam eden fuarda söyleşi, panel, şiir dinletileri, çocuk etkinlikleri yapılmakta olan fuardır.  

İtalya konuk ülke olarak katılmaktadır.  Ünlü yazarlar ile söyleşi, panel ve imza törenleri düzenlenlenecektir. Kitapseverleri onlarca yayinevi ile buluşturan Eylül Fuar & Organizasyon bilinçli okursever toplum gelişimine katkı sağlamaktadır. Türkiye Yazarlar Birliği İLESAM Ankara şube başkanı Durak Turan Düz de şube olarak etkinliklere  aktif katılım sağlanacağını belirtmiştir. 

biriz kitabi 18 kitap fuarinda sha 1 "Bir'İZ Kitabı 18. Kitap Fuarında okurları ile buluşacak

Ankara ATO CONGRESİUM’da Kutlu Yayınevi standı B-13 te

 ” Bir’İZ ” kitabımın imza etkinliği;

  • 26 Ekim 2022 de olup, 15.00 – 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kutlu Yayınevi kurucusu Gökbey Uluç’ un imza etkinliği 

  • 23 Ekim 2022 de saat 10.00 – 13.00 te düzenlenmektedir. 

18. Kitap Fuarında tüm kitapseverleri, yayınevleri ve sivil toplum kuruluşlarını buluşturacak olan etkinliğe katılarak onurlandırmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

BİR’İZ kitabında 100 yıllık pandemi süreçleri sonrasında değer yaratarak, kurumsal itibarla güven yaratabiliyor, digital, ve sağlıklı iletişim donanımlarıyla süreçleri tarafsızlık ilkesiyle yüzyıl sonrasınada da aktarabiliyorsak Ne Mutlu BİZ’e…..    

Covit 19 sonrası küresel 5 ana trend belirlenmiştir.

  • Belirsizlik yüksek oranda olup, 
  • Kuçülmenin sonlanması,
  • Kriz ve risk yönetiminde Liderlik öncelikli olup,
  • Agresif rekabet, sosyal mesafe, değişen yeni nesil çalisma kültürüyle İnsan odaklı yaklaşımlar,
  • Küresel kriz yönetiminde öncelikli çozümlenecek problemlerdir,

 Yeni küresel trentlerde kamu ve özel de iş hayatında, gerekirse  sağlıklı yaşamda toplumsal refahı arttırmak amacıyla;

  • Güvenlik, devlet ve milletin refahı, adil yaşam standartlarının saglanabilmesi,
  • Ekonomik gelişmişlik düzeyi, kültürel, eğitim, sağlık ve sosyal ihtiyaçlar öncelikliyken,
  • Etik ve ahlaki, bilim ve ilimle süreç yönetiminde,  iyi ve kötü sonuçlarla karşılaşabilirken, zamanı yönettigimizde,
  • Süleyman Demirel’in naçizane “Dün dündür, bugün bugündür. Bugün yeni birşeyler yazmak, söylemek ve yapmak lazim”  deyişinden esinlenebiliriz.
  • Zihinsel Ceviklik ve etik toplumsal değerler ile, zamanında değişim ve dönüşümü yönetirken, kalite ve verimlilik standartlarıyla, Ínovasyonla sürdürülebilir gelişim yaratabiliyor muyuz!….

Bilgiyi ve ilimi paylaşan,  devlet, yönetim ve ekip kararlarıyla sahada ve anında feedback alınabilir mi! Değer yaratarak kurumsal itibariyla güven yaratabiliyor, digital, ve sağlıklı iletişim donanımlarıyla süreçleri tarafsızlık ilkesiyle yüzyıl sonrasında da aktarabiliyorsak…..

BİR’İZ kitabıyla  iş yasamında bilinçle “sadece eleştiri değil, yapıcı eleştirinin geliştirmeyi sağlayabileceğini” biliyor iken, toplumsal normlarla, küresel trentleri uyumlastirarak, örtüştürebilir miyiz?  İş yaşamı saha standartlarıyla ve iyilestirmeleriyle değerlendirebilir miyiz!… Kamu ve özel  kurumsal kalite standartlariyla, iyileştirmeler yapılabilirken, Sürdürülebilirlik sağlayabilir miyiz….

Emekliliğimin altı ayı sonrası Covit 19 Pandemisi sürecinde kazanılan tecrübe ile yeni pandemilere hazırlanan ülkemizin yol haritasını ele alan Sağlık Bakanlığında TÜSEB in “Geleceğin Pandemileri Sempozyumuna ” 11-12 Ekim 2022.de Sağlık Bakanlığını ziyaretimde gerçekleştirilmiştir. TÜSEB Perspektifinden Geleceğin Pandemilerine Bakış açısıyla değerlendirilip, iletişim, eğitim, ticaret, uluslararası etkileşim, sağlık gibi alanlarda uzman konuklar ile COVID-19 pandemi sürecine farklı perspektiflerden bakışların, gelecek pandemilere dair yol haritası hazırlanacak kararlar için sempozyumda COVID-19 pandemisinde kazanılan tecrübeler ile gelecek pandemilere dair yol haritasına ilişkin değerlendirmeler yapılmıştır.