30 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkBeldeki yağlardan kurtulmak için streç film kullanın

Beldeki yağlardan kurtulmak için streç film kullanın

İçerikleri

Bel bölgesindeki yağlardan kurtulmak için binlerce şey söylenir. Bunların çoğu ne yazık ki hiçbir işe yaramıyor. Fakat bel bölgesini streç film kullanarak terletme ve bu yöntemle eritme gibi bir yöntem var. Bu yöntem ilk başta inandırıcı gelmeyebilir fakat etkileri sizi de çok şaşırtacak. Üstelik uygulaması çok kolay ve oldukça da uygun fiyata mal oluyor. Streç film kullanmak diğer yağ yakma yöntemlerine göre çok daha fazla ön plana çıkıyor.

Streç film ile bel bölgesindeki yağları eritme yönteminin mantığı, bölgesel terlemeye dayanıyor. Bel bölgenize saracağınız bir streç film sayesinde yaptığınız sporlarda bel bölgeniz 3 kat daha fazla terleyecek ve bunun sonucunda da çok daha hızlı yağ yakılacak. Bunu uygularken kullanılabilecek çeşitli yağlar ile süreç hızlandırılabilse de o yağları bulmak streç filmi bulmak kadar kolay olmadığı için, yağ kullanmadan yapımını bilmek daha kolay ve işe yarar olacaktır. Streç film ile yağ yakmak, herhangi bir ek madde kullanmadan mümkün hale geliyor.

Streç Film Zayıflamak İçin Nasıl Etki Gösteriyor?

Yapılan denemelerde görüldüğü üzere, bel kısmında incelme oluyor. Streç film kullanmak size belirli bir ölçüde incelme sunmuyor. Bu incelmenin miktarı tamamen kişiye göre değişiyor. Streç film kullanmadan yapılan sporlara göre çok yüksek bir fark söz konusu olmasa da streç film kullananlarda incelme süresi daha hızlı oluyor. Streç film ile yağ yakmak konusunda bilmeniz gereken en önemli şey, sihirli bir değnek ile dokunmadığınızdır. Yani 1 gecede incecik hale getirmeyecek bu sizi. Fakat uzun vadede çok daha hızlı inceleceksiniz.

Streç Film Zayıflamak İçin Nasıl Uygulanır?

Uygulaması oldukça basit olan streç film ile zayıflamak için, streç filmi bel çevrenizde 4-5 tur sarıyorsunuz. Streç film birbirine yapıştığı için ekstra bir bant ve benzeri bir şey kullanmanıza gerek yok. Ardından sporunuzu, yürüyüşünüzü, koşunuzu normal bir şekilde yapıyorsunuz. Spordan sonra streç filmi çıkartıp o bölgeyi yıkıyorsunuz. Uzun vadede etkilerini göreceksiniz. Streç film ile yağ yakmak bölgesel bir zayıflama yöntemidir.

Ses Çıkıyor Mu?

Streç filmin türüne göre, bazı streç filmlerde yürürken ya da spor yaparken belinizdeki streç film ses çıkartabiliyor. Özellikle spor salonuna giderken kullananlar için de ses çıkartması oldukça rahatsız edici bir durum. Bunu evde deneyebilirsiniz. Çoğu streç film çeşidinde böyle bir poşet sesi kolay kolay çıkmaz. Streç film kullanmak çok rahatsız edici değildir genel olarak. Bu yüzden de sıklıkla tercih edilir.

Görüntüsü Kötü Mü?

Streç filmi direkt olarak tişörtünüzün altına koyacağınız için belli olmuyor bile aslında. Streç film ile zayıflamak için kullanacağınız streç film, sadece göbeğinizi, belinizi çekiştirdiği için daha sıkı bir görünüm elde ediyorsunuz. Bu da kıyafetlerinizde daha şık durmasını sağlıyor aslında. Yani kötü durmuyor, aksine daha güzel duruyor diyebiliriz.