30 Gün Boyunca Her Sabah Limonlu Su İçtim. Bakın Bende Ne Değişimler Oldu!

Fazla kilolarınızı vermek ve sağlığınızı iyileştirmek mi istiyorsunuz? Ben de kendimi bildim bileli kilomdan şikayetçiydim ve her zaman birkaç kilo vermenin daha etkili yollarını arıyordum. Limonlu suyun kilo vermeye yardımcı olduğunu okuduğumda, buna çok da umut bağlamadım! Ancak, inanır mısınız, bu küçük deney, görüntümü tamamen değiştiren bir şeye dönüştü.

Dünyanın En Sağlıklı Gıdaları İnternet sitesine göre, sadece çeyrek bardak limon suyu, tavsiye edilen günlük C vitamini ihtiyacının %31’ini karşılar. Bu da ek olarak kalbe iyi gelen %3 folat ve tansiyonu dengeleyen %2 potasyum içeriyor demektir. Bu yüzden sadece vücudumun sıvı dengesini korumak için değil, aldığım kalorileri de kontrol altına almak için limonlu su içmek harika bir fikir gibi göründü! Bu cana can katan bileşim vücudu detokslamak için de en iyi ev yapımı içeceklerden biri olarak hemen öne çıktı.

Ayrıca limonlu suyun böbrek taşları gibi vücudumuzdaki bazı ciddi sorunlardan da bizi koruyabileceği tespit edilmiştir! Wisconsin Üniversitesi Hastanesine göre, kalsiyum taşlarının tekrar oluşma riskini azaltan bir sitrik asit kaynağı olarak yarım bardak limonlu su, hastalara verilen bazı reçeteli ilaçlarla aynı miktarda sitrik asit içermektedir. Edison Enstitüsü Beslenme uzmanları limon suyunun yararlı etkilerini doğrulamakta ve sabahları aç karnına içilmesini tavsiye etmektedir.

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz