25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıTürk ve yabancı ünlülerin güzellik sırları nelerdir?

Türk ve yabancı ünlülerin güzellik sırları nelerdir?

İçerikleri

Yüzyıllardır kadınların vazgeçilmez unsurlardan biri de güzellik sırlarıdır. Sıkça televizyon, dergi ya da gazete gibi görsel veya yazılı haberleşme kaynaklarında karşımıza çıkan ünlüler ise güzellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir. Ünlülerin güzellik sırları yıllardır kadınlar için merak konusu haline gelmiştir ve yöntem olarak belirlenmeye başlanmıştır.

Ünlülerin Güzellik Sırları Nelerdir?

Bazı ünlü isimler ve güzellik sırlarını ele almak istedik.

Azra Akın Güzellik Sırları

Ünlü manken ve oyuncu en önemli güzellik sırrının cilt bakımı olduğu belirtilmiştir. Cildi bir doğru bir şekilde temizleyerek ve nemlendirerek güzelliğini koruduğunu belirtmiştir.

Beslenmesi konusunda da ipuçları veren ünlü, kahvaltısını asla ihmal etmediğini, ara öğünlerde meyve ve bol bol su tükettiğini söylemiştir. Kozmetik ürünlerden çok sağlıklı beslenmenin ve düzenli uykunun etkili olduğunu belirtmiştir.

Serenay Sarıkaya Güzellik Sırları

Ünlülerin güzellik sırları denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri de kesinlikle Serenay Sarıkaya’dır. Özellikle saç bakımı merak edilir.

Cildini her zaman temiz ve taze tutan ünlü manken, makyajla asla uyumadığını belirtmiştir. Hamama gidilmesini öneren ünlü, ayda bir kez vücut bakımı, cilt bakımı ve kese yaptırdığını söylemiştir. Günlük yüz ve vücut nemlendiricilerini ihmal etmemesi de belirtmiştir.

Serenay Sarıkaya saç maskesi;

  • 2 tatlı kaşığı acı badem yağı
  • 1 kaşık zeytinyağı

2 yumurta sarısı maskesini saçlarınızda 1 saat bekleterek Serenay Sarıkaya saçları gibi bakımlı saçlara kavuşabilirsiniz.

Ebru Akel Güzellik Sırları

Belki de şaşıracağınız ilginç güzellik sırları; Gözaltındaki morlukları ve şişkinlikleri gidermek için basur kremi kullanmaktadır.

Gençliğini ve kilosunu korumak için suyun çok etkili olduğunu belirten ünlü, günde 3 litre su içmektedir. Yüzünü her zaman soğuk su ile yıkamaktadır ve güneşe çıkarken koruyucu krem sürmektedir.

Gamze Özçelik Güzellik Sırları

Yıllardır güzelliği ile dikkat çeken ve ön planda olan Gamze Özçelik, ünlülerin güzellik sırları denildiğinde ilk gelen isimler arasında yer almaktadır. Güzelliği için günlük temizleme işlemleri ve bir veya iki ayda bir yaptırdığı cilt bakımları dışında bir şey yapmadığını belirtmiştir.

Saç bakıma çok önem verdiğini belirten ünlü, çok iyi saç bakım ürünlerini tercih ettiğini belirtmiştir. Yosun maskelerini öneren ünlü, bu maskelerin vücudu ve cildi aşırı güzelleştirdiğini belirtmiştir.

Neslihan Atagül güzellik Sırları

Ünlülerin güzellik sırları arasında olan bol su içme ve dengeli beslenme Neslihan Atagül içinde geçerli. Bazı ünlülerin kıyafet kombinleri kadar güzellikleri de örnek alınır ve merak edilir. Neslihan Atagül de bunlardan birisi.

Atagül güzel dudaklar için her gün yatmadan dudaklarına mutlaka bal sürdüğünü belirterek hayranlarına güzel dudakların formülünü vermiştir.

Defne Samyeli Güzellik Sırları

Güzelliği ile dudak uçuklatan ve bayanlar tarafından güzelliğini neye borçlu olduğu merak güzeller güzeli Defne Samyeli güzellik sırları..

Parmakla gösterilecek güzelliğe sahip olan Defne Samyeli’nin stres, uykusuzluk, yorgunluk gibi birçok neden bağlı oluşabilecek yüzdeki şişlikler için uyguladığı ve olmazsa olmazı olan mucizevi yoğurtlu kahveli maskesini bilmeyen yoktur sanırım. Defne Samyeli güzellik maskesi tarifini bilmeyenler için verelim.

  • 2 tatlı kaşığı Türk kahvesi
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 2 tatlı kaşığı kakao

3 tatlı kaşığı yoğurt karıştırılarak krem kıvamına getiriliyor. Yüze sürüldükten sonra 20 dakika bekletilerek ılık su ile yıkandıktan sonra Defne Samyeli gibi pürüzsüz, canlı ve dupduru bir cilt ortaya çıkıyor.

Dünyaca Ünlülerin Güzellik Sırları

Kim Kardashian Güzellik Sırrı

kim kardashian güzellik sırrı olarak kendi kanındaki trombositleri cildine enjekte ettirerek pürüzsüz cildinin sırrını veriyor.

Gwyneth Paltrow Güzellik Sırları

Gwyneth Paltrow güzellik sırrını arılara borçluymuş. Cilt güzelliği için kendini arılara sokturarak güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olduğunu belirtiyor.

Apiterapi olarak bilinen bu güzellik sırrını siz de deneyebilirsiniz.

Halle Berry’nin Güzellik Sırları

Halle Berry’nin muhteşem cildini nasıl elde ettiğini hiç merak ettiniz mi? Söylediği sır, kahvesinde gizli. Halle kahveyi duş esnasında selüliti önlemeye yardımcı olmak için bir peeling olarak kullandığını söylüyor. Kahve telvesi kafeinle birlikte kan akışını arttırırken aynı zamanda cildi de yumuşatır.

Kate Middleton’ın Güzellik Sırları

Kate Middleton’ın güzel cildinin sırrı ne? Kate Middleton güzellik sırrını arı zehri cilt bakımına borçlu olduğunu söylüyor. Arı zehri yüzle temas ettiğinde, cilt sokulmuş gibi tepki verir ve otomatik olarak dolgunlaşır. Bu tedavinin aynı zamanda yara izlerini, sivilceleri iyileştirmeye, cilt dokusunu sıkılaştırmaya ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olduğunu iddia ediyor. Bu fenomen, sıkılaştırıcı gücü nedeniyle “doğal botoks” olarak adlandırılmaktadır. Eğer arıya alerjiniz varsa, bunu denememelisiniz. 🙂

 

Türk ve yabancı ünlülerin güzellik sırları nelerdir?