17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınCilt BakımıSarkan göğüsleri dikleştirmek için basit bir tarif!

Sarkan göğüsleri dikleştirmek için basit bir tarif!

İçerikleri

Bütün kadınlar mükemmel göğüslere sahip olmak ister. Ancak kadınların göğüs güzelliğini etkileyen bazı faktörler var. Göğüsler sarkmaya başladığında bütün kadınlar paniğe kapılarak korkmaya başlarlar. Yaşlanma gibi sarkmanın nedenlerinden bazıları ise kaçınılmazdır.

Bazı sarkma nedenleri geçici olabilir ancak doğru müdahalelerde gecikirseniz kalıcı sarkmalara neden olabilirsiniz. Hamilelik, hızlı kilo verme, tıbbi durum, sigara içme gibi nedenler göğüslerin sıkılığını etkileyen faktörlerdir.

Neyse ki, sarkan göğüslerinizi kurtarmak için ev yapımı doğal çareler var. Göğüslerinizin sarkmasını önlemek için bu basit tarifi şu şekilde hazırlayabilirsiniz :

Göğüslerin Sarkmasını Önlemek İçin Maske Tarifi

Yumurtaların gücü bazen hafife alınır. Tahmin edebileceğiniz gibi göğüs sarkması için yumurta maskesinden bahsediyoruz.

Malzemeler:

  • 1 yumurta,
  • 1 çay kaşığı E vitamini
  • 2 çay kaşığı yoğurt.

3 malzemeyi karıştırın, karışımı göğsünüze uygulayın ve yaklaşık 15 dakika boyunca masaj yapın. Göğüslerinizin her şeyi emdiğinden emin olun ve ardından cildinizi yıkayın.

En hızlı sonucu görmek için göğüslerinizi neredeyse her gün, haftada en az beş kez bu yağla masaj yapabilirsiniz. Etkisi inanılmaz olacak. Yeterince mutluysanız ve henüz başınıza böyle bir şey gelmediyse, göğüslerin sarkmasını önlemenin de yolları vardır.

Göğüs Sarkmasını Önlemek İçin:

Sarkmaya katkıda bulunan pek çok faktör olduğu için tamamen önleyemezsiniz. Bununla birlikte, göğüslerinizi olabildiğince uzun süre aşağıya doğru çekmemeye çalışmak için yapabileceğiniz bazı şeyler vardır.

  • Sağlıklı duruş pozisyonunu tercih edin: Kambur durduğunuzda ve kötü bir duruşa sahip olduğunuzda, yerçekimine göğüslerinizi çekmek için daha fazla fırsat veriyorsunuz. Ancak, sırtınız düz ve omuzlarınız geride olacak şekilde ayakta durmak veya iyi bir pozisyonda oturmak göğüslerinizi desteklemeye yardımcı olabilir ve hatta size doğal bir dikleştirme sağlayabilir.
    Sağlıklı kilonuzu koruyun: Dengeli bir diyet yapın, biraz egzersiz yapın ve çok çabuk kilo alıp vermemeye çalışın.
    Bolca su için: Esnekliğini korumaya çalışmak için cildinizi sağlıklı ve nemli tutun.
    Sigara içmeyin: Sigarayı bırakın veya sigaraya başlamayın. Sigara içmek hem vücudunuz hem de göğüsleriniz için sağlıklı değildir.
Sarkan göğüsleri dikleştirmek için basit bir tarif!