23 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviGribi kısa sürede tamamen geçiren mucizevi doğal formül

Gribi kısa sürede tamamen geçiren mucizevi doğal formül

İçerikleri

Birçok hastalığın panzehri olan sarımsak geçmişten günümüze sofraların vazgeçilmezi olduğu kadar sağlık reçetelerinin de baş tacıdır. Gribi çabuk atlatmanın yollarını arıyorsanız doğal antibiyotik olarak sarımsaktan yararlanabilirsiniz. Evinizde kolaylıkla hazırlayacağınız doğal ve etkili bir grip ilacı ile bağışıklık sisteminizin güçlenmesini sağlayabilirsiniz. Sarımsağın enfeksiyonlara  karşı savaşan bir bitki olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu nedenle bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. İşte grip, boğaz ağrısı, soğuk algınlığı ve nezleden kurtulmak için sarımsaklı mükemmel bir doğal formül…

Gribi Çabuk Atlatmanın En Etkili Formülü
Gribi Çabuk Atlatmanın En Etkili Formülü

Gribi Çabuk Atlatmanın En Etkili Formülü

Gribi ilaçsız atlatmak ve daha çabuk iyileşmek istiyorsanız, aşağıdaki malzemeleri kullanarak kendinize doğal bir ilaç hazırlayın. Bunlar her evde kolaylıkla bulunabilen malzemelerdir ancak ölçülerine dikkat ederek karışımı hazırlamanız önemlidir.

Malzemeler:

  • 2 tane kuru soğan (sarı kabuklu acı soğan tercih edilmelidir)
  • 5-6 diş sarımsak
  • 1 tane kırmızı acı biber
  • 2 tatlı kaşığı zencefil (kesinlikle toz zencefil değil, taze zencefil kullanılmalıdır)
  • 1 orta boy limonun suyu
  • Doğal fermantasyon elma sirkesi

Yapılışı:

250 ml’lik cam bir kavanoza soğanı ve sarımsağı doğrayarak koyun. Kırmızı acı biberi de çekirdekleri ile birlikte doğrayarak ilave edin. Daha sonra rendelenmiş zencefili ekleyin. Taze sıkılmış limon suyunu kavanozdaki malzemelerin üzerine dökün (Çekirdeğinin içine kaçmamasına dikkat edin). Kavanozun geri kalan kısmını elma sirkesi ile doldurarak ağzını sıkıca kapatarak serin bir yere koyun.

Kullanılışı:

Grip olacağınızı hissettiğinizde, vücut kırgınlığı yaşadığınızda veya grip olduğunuzda bu karışımı tüketebilirsiniz. Yetişkinler için günde 3 defa 1 yemek kaşığı, çocuklarda ise günde 3 defa 1 çay kaşığı olarak uygulanmalıdır.

Gribi kısa sürede tamamen geçiren mucizevi doğal formül