24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıDolgun dudaklar için bal ve zeytinyağı mucizesi

Dolgun dudaklar için bal ve zeytinyağı mucizesi

İçerikleri

Kimi zaman ince dudaklar gülümsemeyi de etkileyebiliyor. Oysa dolgun dudaklar her zaman daha ön planda olduğunda dolayı daha çok tercih ediliyor. Dolgun dudaklara sahip olmak isteyen kadınlar estetik operasyonlara da başvurabiliyor.

Fakat estetik gibi riskli işlemlere girmeden dudaklarınızı doğal olarak daha dolgun gösterebilme imkanınız da vardır. Dolgun dudaklara sahip olmak için bal ve zeytinyağı ile yapılan maskeyi kullanabilirsiniz. Bal dudakların pürüzsüz ve dolgun görünmesi için oldukça önemlidir. Dolgun dudaklar için bal ve zeytinyağı maskesi yaparak istediğiniz dudaklara sahip olabilirsiniz.

Dudaklara maske yapmadan önce yapmanız gerekenlerden biri de temiz bir diş fırçası ile dudakları fırçalamak olmalıdır. Dudakları kuruyan ve kabuklanan kişiler için bu yöntem oldukça etkili olacaktır. Dudaklara ruj sürmeden önce bu yöntemi tercih edebilirsiniz.

Dolgun Dudaklar İçin Maske Nasıl Yapılır?

Dolgun dudaklara sahip olmak için zeytinyağı ve bal maskesini yapabilirsiniz. Bir tatlı kaşığı bal ve üç damla zeytinyağı bir kap içerisinde karıştırılır. Daha sonra temiz bir diş fırçası işe dudaklara bu karışım sürülür. Sürmüş olduğunuz maskeyi yarım saat beklettikten sonra ılık su ile yıkayabilirsiniz. Dilerseniz parlatıcı olarak da bu karışımı kullanabilirsiniz.

Salatalık İle Dudak Maskesi

Salatalık yüksek oranda su içerdiğinden dolayı maske tariflerinde çok sık kullanılmaktadır. Yarım adet salatalık bir kap içerisinde rendelenir. Daha sonra içerisinde bir tatlı kaşığı bal eklenir ve karıştırılır. Dilerseniz karışımın içerisinde bir tatlı kaşığı yoğurt ekleyebilirsiniz. Bu karışımı haftada üç defa uygulayarak çok daha dolgun ve sağlıklı dudaklara sahip olabilirsiniz. Dudak bakım maskeleri ile istediğiniz dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz.