Ana SayfaDiyet5 günde 3 kilo verdiren soda diyeti nasıl yapılır?

5 günde 3 kilo verdiren soda diyeti nasıl yapılır?

5 gün gibi kısa sürede 3 kilo verdiren soda diyetini denediniz mi? Cevabınız hayır ise yazımızı mutlaka okuyun.

Beş günde üç kilo hafiflemeye kimse hayır demez. İster kadın olsun ister erkek hemen hemen herkes formunu korumaya dikkat eder. Uzun vadeli diyet yapmak ya da pek çok besinden feragat ederek kendinizi kısıtlamak yerine soda diyeti ile kısa vadede küçük kaçamaklardan aldığınız kiloları geri verebilirsiniz.

Soda Diyeti İçin Malzemeler

  • 1 şişe soda (sade maden suyu)
  • 2-3 yemek kaşığı kaymaksız yoğurt
  • 2-3 yemek kaşığı suda eritilecek 2-3 parça limon tuzu
  • 1 çay kaşığı kadar kuru nane
  • 1 çay kaşığı pul biber

Malzemelerin Hazırlanışı

Tüm malzemeleri bir kase içerisinde yoğurt, limon tuzu, kuru nane ve pul ieri homojen kıvama gelene kadar karıştırın ve son olarak soyayı ekleyin. Soda ile birlikte de iyice karıştıracağınız malzemeleri gece yatmadan yarım saat kadar önce tüketin. 5 gün sürekli uygulayacağınız diyete 2 gün ara vermeniz devam eden 5 gün daha uygulamanız gerekir. Bu sayede hafiflediğinizi fark edeceksiniz.

Ayrıca gün içerisinde aşırıya kaçmadan yediklerinize içtiklerinize dikkat ederek ve bol su tüketerek soda diyetini kolaylıkla destekleyebilirsiniz.

Soda Diyetinin Faydaları

İçerisindeki soda ve kuru nane midenin gece boyu rahatlamasını sağlayarak bağırsakları harekete geçirmektedir. Yağ yakımını destekleyerek metabolizmayı hızlandıran soda diyeti uygulamaya başladığınız andan itibaren mucizevi etkisini hissettirerek güne daha zinde uyanmanızı sağlayacak.

Yaptığınız küçük kaçamaklarla aldığınız kilolara elveda diyeceğiniz diyet programı kısa vadede fazlalıklarınızın kaybolmasına yardımcı olacak. Vücudunuzdaki toksinleri kolayca atarak idrar söktürücü etkisiyle metabolizma tembelliğine hiçbir zahmete girmeden kolaylıkla son vermiş olacaksınız.

Exit mobile version