Ana SayfaKadınCilt BakımıKendi kırışıklık önleyici kreminizi evde kolayca hazırlayın!

Kendi kırışıklık önleyici kreminizi evde kolayca hazırlayın!

Bugünün makalesinde size parlak bir cilde kavuşmanıza ve gençliğinizi geri kazanmanıza yardımcı olacak harika bir krem ​​sunuyoruz. Cildiniz kusursuz olacak ve sadece 4 günde 10 yaş daha genç görüneceksiniz! Bu inanılmaz formül nasıl hazırlanır? İşte detaylar..

Pek çok kadının hayali, sadece yaşlanmayı geciktiren bir krem değil, aynı zamanda ekonomik, kaliteli ve % 100 doğal olan bir kırışık önleyici krem ​​sahibi olmaktır. Ticari kremler genellikle çok pahalıdırlar. Ancak, yapımı çok kolay olan, kesinlikle test edilen ve yalnızca 4 bileşenle oluşturulan bu kırışıklık giderici krem tarifi ile pürüzsüz ve ışıltılı bir cilde kavuşacaksınız! Merak ediyor musun? Hadi başlayalım!

1. Kırışıklık Giderici Doğal Krem Tarifi

Yalnızca 4 bileşen ile yapılan bu doğal krem her cilt tipi için uygundur ve test edilmiştir.

Malzemeler:

  • 1 su bardağı su
  • 1 yemek kaşığı süt
  • 1 yemek kaşığı bal
  • 3 yemek kaşığı pirinç

Hazırlanışı:

Önce pirinci suda haşlayın, sonra süzün. Haşladığınız pirinçleri bir kaseye koyarak üzerine bal ve sütü ekleyin. Daha sonra karışımdaki pirinç lapalarını iyice ezin. Karışımınız krem haline gelene kadar iyice karıştırın. Kırışıklı giderici kremi yüzünüze uygulamadan önce suyla iyice yıkayın daha sonra hazırladığınız kremden ince bir tabaka sürün. 15-20 dakika beklettikten sonra yüzünüzü ılık suyla durulayın. İşlemi birkaç hafta boyunca her gün tekrarladığınızda, kırışıklıklarınız ve koyu lekeleriniz kaybolacaktır!

Malzemelerin faydaları:

Pirinç: Pirinç, hücre yenilenmesi için mükemmel bir uyarıcı olan B vitamini içerir. Aynı zamanda kırışıklık önleyici, eksfoliye edici, nemlendiricidir. Cilt lekelerini de ortadan kaldırır.

Bal: İyileştirici etkisiyle bilinen bal aynı zamanda cilt için mükemmel bir antiseptik ve yumuşatıcıdır. Bal, cildin yenilenmesini sağlar.

Süt: Yüzde koyu lekelerle savaşan, cildi aydınlatan laktik asit bakımından zengindir. Aynı zamanda çok sayıda antioksidan içerir, cilt yaşlanmasını neden olan serbest radikallere karşı savaşır.

Cildi Yenileyen, Kırışıklıkları Önleyen Limon Maskesi Tarifleri

2. Kırışıklık Giderici Doğal Krem Tarifi

Yaşınızın ilerlemesi ile yüzünüzde oluşan kırışıklıklardan rahatsız mısınız? Yüzünüzdeki kırışıklıkları evinizde hazırlayacağınız bu krem ile yok edebilirsiniz.

Malzemeler:

  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1 yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı vazelin
  • 1 çorba kaşığı zeytin (veya badem) yağı

Hazırlanışı:

Kırışıklık önleyici krem ​​hazırlamak için vazelini birkaç dakika benmari usulü ısıtın. Sıvı hale geldikten sonra ocaktan alın ve diğer tüm malzemeleri ekleyin. Tüm malzemeleri bir spatula veya tahta kaşıkla pürüzsüz ve homojen bir krem ​​elde edene kadar karıştırın. Bu şekilde kırışık önleyici kreminiz artık ​​kullanıma hazırdır!

Vazelin uzun süredir cildi yumuşatmak için kullanıldığı için bu krem ​​yüze birçok fayda sağlar, ancak bal, yumurta sarısı ve yağ ile birleştiğinde kısa sürede muazzam faydalar elde edersiniz.

Krem, yaş, kirlilik ve güneşten kaynaklanan lekeleri giderebilir. Aynı zamanda kusurları gidermeye, cildi gençleştirmeye yardımcı olur, çünkü bu kremle ölü hücreleri ortadan kaldırmak, cildin elastikiyetini ve yumuşaklığını geri kazanmak mümkündür.

Uygulama ve ipuçları:

Göz çevresi, boyun ve dekolte bölgesine uygulanabilir. Cilde derinlemesine etki eder, anında lifting etkisi yapar, cildi iyileştirir ve uzun süre kalıcıdır. Kısacası, ilk uygulamalarda bile küçük değişiklikler fark edeceksiniz. Kremi yüzünüze sabah ve akşam dairesel hareketlerle uygulayabilir ve tamamen emilene kadar en az 30 dakika bekletebilirsiniz. Ardından cildi nemli bir bezle silin.

Kırışık önleyici krem, kapalı bir kozmetik kutusunda, ısı ve ışıktan uzakta saklanabilir, isterseniz buzdolabında da saklayabilirsiniz.

Exit mobile version