27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaKadınGüzellik SırlarıKaş ve kirpik serumu evde nasıl yapılır, kullanılır?

Kaş ve kirpik serumu evde nasıl yapılır, kullanılır?

Yüzde en çok dikkat eden noktalar kaş ve kirpiklerdir. Kaş ve kirpiklere istenilen görünümün kazandırılması için öncelikle kaş ve kirpiklerin sağlıklı olması gerekir. Bu bölgelerdeki tüyleri artırmak için kullanılan kaş ve kirpik serumu sağlıklı kaş ve kirpiklere kavuşmaya yardımcı olmaktadır. Kaş ve kirpik serumu ne işe yarar? Nasıl kullanılır? Evde kaş ve kirpik serumu nasıl yapılır? Tüm bu soruların cevabını yazımızın devamında bulabileceksiniz.

Yanlış makyaj uygulamaları, genetik faktörler ve diğer bazı nedenlere bağlı olarak kaşta ve kirpiklerde istenilen uzunluğa ve yoğunluğa sahip olunamaz. Bu durumda devreye giren kaş ve kirpik serumu sayesinde bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturabilirsiniz. Göz kapağındaki ve kaşlardaki tüylerin artmasına yardımcı olan bu serum doğal güzellik kazandırır.

Kaş ve Kirpik Serumu Nedir?

Kaş ve kirpik serumu, kaş ve kirpikleri yoğunlaştırmaya yarayan bir üründür. Göz kapağındaki tüylerin artmasını sağlayan bu ürün kirpik köklerini de besleyerek kirpiklere tamamen doğal bir güzellik kazandırır. Serum içerisinde bulunan etken maddeler sayesinde kaş ve kirpikler doğal bir şekilde uzamaktadır.

Kişilerin yüz ifadesini en iyi şekilde yansıtmasını sağlayan gözler ve kaşlar çok önemlidir. Bazı etkenlere bağlı olarak bazı kişilerin kaş ve kirpikleri istedikleri güzelliğe sahip olmayabilir. Ancak bu durumda üzülmeye hiç gerek yok. Kaş ve kirpik serumu düzenli kullanıldığı zaman istenilen görünüme kavuşmak mümkündür.

Kaş ve Kirpik Serumu Ne İşe Yarar?

Kaş ve kirpiklerin sağlıklı olması bakışlarla beraber bütün surat ifadesini değiştirmektedir. Ancak kaş ve kirpiklere istenilen şeklin verilebilmesi için bu bölgedeki tüylerin sağlıklı olması gerekmektedir. Son dönemlerde adı sıkça duyulan ve birçok kişi tarafından kullanılan kaş ve kirpik serumu ne işe yarar öğrendikten sonra bu serumu kullanmaktan vazgeçemeyeceksiniz. Kaş ve kirpik serumunun faydaları şu şekilde sıralanabilir:

  • Kaş ve kirpik köklerini derinlemesine besler.
  • Kaş ve kirpiklerin sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur.
  • Kaş ve kirpiklerdeki seyrekliği giderir.
  • Kişiye doğal bir güzellik katar.
  • Kaş ve kirpiklerin güçlenmesini sağlar.
  • Kaş küsmelerine iyi gelir.
  • Kaş ve kirpiklerdeki dökülmelere iyi gelir.

Kaş ve Kirpik Serumu Nasıl Kullanılır?

Kaş ve kirpik serumu nasıl kullanılır detaylı olarak bilinmesi gerekmektedir. Çünkü yanlış kullanım nedeni ile istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir. Kirpik serumu günde bir kere düzenli olarak kullanılmalıdır. İşlem öncesinde kirpiklerin güzelce silinmesi ve tamamen kurulanması önerilir. Tek kullanımlık aplikatörler ile serumun tam kirpik diplerine uygulanması gerekir. Uygulama sonrası serum tamamen kuruduktan sonra yatılmalıdır. Hızlı etki eden kirpik serumu ile iki haftada sonuç alabileceksiniz. Kaş serumu sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere uygulanabilir. Özel fırça ile kuru ve temiz kaşa serum uygulanır.

Kaş Kirpik Serumu Ne Kadar Süre Kullanılır?

Kaş kirpik serumu kullanan kişiler en kısa sürede sonucu almak isterler. Sabırlı olmanız gereken bu süreçte düzenli kullanım çok önemlidir. Kirpiklerde 6 haftaya kadar istenilen sonuçlar alınırken kaşlarda bu süre 8 – 10 hafta olarak değişmektedir.

Kaş Kirpik Serumu Evde Nasıl Yapılır?

Canlılığını yitiren ve dökülen kaş ve kirpikleri canlandırmaya yarayan kaş kirpik serumu evde kolay bir şekilde yapılabilir. Hazır olarak satılan kaş kirpik serumunu kullanmak istemeyenler evde bu serumu doğal yöntemlerle kendileri yapabilirler. Kaş kirpik serumu için gerekli olan malzemeler şunlardır:

  • 2 tatlı kaşığı badem yağı
  • 2 tatlı kaşığı Hint yağı
  • 6 damla argan yağı
  • 6 damla üzüm çekirdeği yağı
  • 6 damla Hindistan cevizi yağı

Temiz bir şişe içerisine tüm malzemeleri ekleyerek iyice karıştırın. Bir kirpik fırçası ile her akşam bu karışımı kaş ve kirpiklerinize kullanabilirsiniz.

Kaş ve Kirpik Serumu Kullananların Yorumları

Kaş kirpik serumu kullananların yorumları oldukça farklıdır. Bazı kişiler bu serumlar sayesinde kısa sürede istedikleri gür kaş ve kirpiklere kavuştuklarını belirtirken, bazı kişiler istedikleri sonucu kısa süre alamadıklarını söylemektedirler. Bu durum kişinin düzenli kullanımına ve kaş – kirpik yapısına göre değişmektedir. Sizlerde forum sitelerindeki bu yorumları okuyarak kaş kirpik serumu hakkında genel bir ön bilgi edinebilirsiniz.

Evde Kaş Ve Kirpik Serumu Yapma Videosu

Exit mobile version