25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınBayan yelek modelleri yapılışı

Bayan yelek modelleri yapılışı

Bayan yelek modelleri ve yapılışı ile pratik bilgiler edindikten sonra sizlerde kendi yeleğinizi örebilirsiniz. Bayan yelek modelleri yapılışı, yelek modelinin zor ya da kolay olmasına göre değişir. Modeliniz hafif ise daha kısa sürede bitirebilirsiniz. Günümüzde değişik modele sahip yelek örgü modelleri bulunur. Her tarza hitap eden örgü modelleri ile geniş bir yelpazeye sahiptir. Spor, klasik vb. tarzınıza göre değişik yelek modelleri bulunur. Yelek modelleri; tığ, şiş örgü gibi farklı yöntemler ile örebilirsiniz. İnternete baktığımızda, yeni ve değişik motiflere sahip bayan yelek modelleri yapılışı olduğunu görüyoruz. Hoşunuza giden örgü motifi kapsamında yeleğinizi örmeye başlayabilirsiniz. Dilerseniz günlük kullanım için tercih edin ya da çeyiz, nişan-söz bohçaları gibi özel anlarınıza anlamlı bir dokunuş katın. Arzunuza ve tercihinize göre örgü motiflerinden yararlanabilirsiniz.

Bayan Yelek Modelleri

Kader Bağladı Bizi Yelek Modeli

İsminden de anlaşılacağı gibi, farklı tarzı ve görselliği ile hoş motife sahiptir. Kader bağladı bizi bayan yelek modeli yapılışı; 3 numara şiş ile yapılan ve  Angora yada Alize marka ip tercih edilen, oldukça şık ve gösterişli bir şiş örgü modelidir.Tarz duruşu ile çeyizinizde yer verebilirsiniz. Örgü detayları ile örgü motiflerini anlatan; görselleri ve videoları izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ters Lale Çeyizlik Yelek Modeli

Ters lale yelek motifi; günümüzde en çok tercih edilen yelek modellerinden biridir. Şişle yapılan ters lale motiflerini; gelin yelekleri, bohçalık ürünlerde kullanabilirsiniz. İnternet üzerinden görsellerini ve videosunuz izleyerek daha pratik bir şekilde yapabileceğinizi söyleyebiliriz.

Pirinç Desenli Şal Yaka Yelek Örneği

Pirinç desenli şal yaka motifi de, bayan yelek modeli yapılışı arasında kalın ip ve şişin tercih edildiği motiflerden biridir. Pirinç motifi genellikle bilinen bir modeldir, şal yaka yelek modeli ile de hoş bir görünüme sahiptir. Farklı görselliği ile pratik bir şekilde örebileceğiniz bir modeldir.

Evrensekiz Yelek Örneği

Çok değişik motifi ile evrensekiz yelek motifi dikkat çekicidir. Sizlerde farklı bir yelek modeli istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Motifle alakalı görselleri ve video içerikleri incelemenizi tavsiye ediyoruz.

 Balık Sırtı Spor Bayan Yelek Modeli

Spor yelek modeli ile balık sırtı motif yelek modeli karşımızda. Spor duruşu ve tarzı ile rahat çizginize hitap edebilir. Günlük kullanım için ideal bir modeldir. Farklı motifi ile el örgüsü olduğu dahi anlaşılmayan bir görünüme sahiptir. Görselleri ve videolarını izleyerek örgü motifini öğrenebilirsiniz.

Lale Bahçesi Yelek Modeli

Lale bahçesi motifi, hoş görselliği ile karşımızda. Ayrıca, yelek modellerini yün ve ince şiş ile örerseniz, daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Örgü motifini görselleri inceleyerek ve videolarını izleyerek daha kolay öğrenebilir ve örmeye başlayabilirsiniz.

Burgulu Baklava Yelek Örneği

Burgulu baklava motifi genellikle bilinen bir örgü modelidir. Yeleklerde de tercih edilen motif, farklı renkleri ile şıklığı sizlere sunar. Her yaşa hitap eden bir örgü motifi olduğunu söyleyebiliriz. Burgulu baklava bayan yelek modeli yapılışıiçin, görselleri ve videoları izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Ajurlu Bayan Yelek Modeli

Ajurlu motifleri ile yapılan bayan yelek modeli, delikli modelleri ile yazlık örgülü giysilere hitap eder. Uzun yelek şeklinde yaptığınızda daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Görselleri incelemenizi ve yapılışına dair videoları izlemenizi özellikle tavsiye ediyoruz.

Bal Peteği Yelek Modeli

Bal peteği yelek modelini, iki farklı motif örneği ile yapabilirsiniz. Dilerseniz bal peteği motifi ile ya da işkembe modeliyle deneyebilirsiniz. Pratik yapılışı ile tarz bir yazlık örgü yelek elde edebilirsiniz.

Yuvarlak Yaka Yelek Modeli

Yuvarlak yaka yelek modeli, özellikle gençlerin tarzına hitap eden bir yelek modeli olduğunu belirtmek isteriz. Şiş ile yapılan motifler ile yakasının yuvarlak ve alt kısmının pirinç örgüsü, üst bölümün burgu örneği veya saç örgü motifi ile yapılmaktadır. Birden farklı örgüyü içeren yelek modeli dikkat çekicidir.

Spor Kısa Bayan Yelek Modeli

Spor duruşu ile günümüzde popüler olan kısa bluzlar gibi kısa yelek modelini de tercih edebilirsiniz. Spor olduğu kadar, şık bir görünüme sahiptir. Her yaşa hitap eden örgü motifine sahiptir.

Sekizli Saç Örgü Yelek Modeli

Değişik motifiyle, kolay bir şekilde örebileceğiniz bir yelek modelidir. Sekizli saç örgü yelek modeli, saç örgü modeline benzer detayları ile pratik bir şekilde örebileceğiniz, bayan yelek modeli yapılışı detaylarına sahiptir.

Exit mobile version