Ana SayfaDiyet15 günde 10 kilo verdiren yaz diyet listesi

15 günde 10 kilo verdiren yaz diyet listesi

Sıcak yaz ayları artık gelmiş durumda. Herkes tatile formunda ve güzel bir vücut ile girmeyi çok ister. Diyete başlamanız açısından her şey kafanızda bitmeli ve yine iradeniz oldukça kuvvetli olmalıdır. Eğer kendinize güveniyorsanız yine bu diyet tam size göre! 15 gün içerisinde 10 kilo vermenizi sağlayacak bu diyet ile fazla kilolarınızdan kurtulmanız çok kolay olacaktır.

Bolca Su Tüketin

Diyet içerisindeki önceliğimiz bolca su tüketmek olacaktır. Su içmeniz vücudunuzda olan şişkinliği ve ödemi yok eder. Bunun yanında da tükettiklerinize dikkat etmeniz oldukça önem arz eder. Sabahları bir adet elma ve bir bardak taze portakal suyu tüketin veya yine bir dilim kadar kızarmış olan çavdar ekmeği ile yanında da şekersiz çay tüketebilirsiniz. Öğlen vakitlerinde de yine 200 gram kadar haşlanmış tavuk göğsü tüketmeniz ve yine yanında bir adet kadar elma tüketmeniz ve bunların yanında da salata tüketmeniz oldukça iyi olacaktır. Veya bir adet kadar haşlanmış yumurta, domates ve haşlanmış lahana tüketmeniz uygundur. En önemli öğün yine akşam yemeğidir.

Akşam Yemeğinde Kereviz Yemeği

Akşam yemeği vaktinde yağsız kereviz yemeği veya yine tuz koymadan haşlanmış olan karnabahar ve bunların yanında da mevsim meyvelerini tüketmeniz oldukça iyi olacaktır. Yanlarında da yine şekersiz çay veya şekersiz kahve tüketmeniz metabolizmanızı hızlandıracağı için size büyük fayda sağlar. Tabi ki de bunları yapıyorken yemekten önce veya yemek yerken de bolca su için. Eğer içebiliyorsanız yine gün içerisinde 3 4 litre kadar su tüketin. Günlük yine bir saat düzenli ve tempolu yürüyüş yaparak vücudunuzda olan sarkmaları da yok edebilir ve sıkı bir vücuda sahip olabilirsiniz. Bu 15 günün sonunda sizde fark edeceksiniz ki kilolarınızdan tam anlamıyla arınmış olacaksınız.

Yine mutlu bir sona ulaşınca bu diyeti aynı koşullar geçerli olmak üzere uygulayabilirsiniz fakat en az 2 ile 4 hafta arası bir süre geçmesi gerekmektedir. Ara vermeden diyeti ikinci kez yapmaya kalkmanız vücudunuz ve sağlığınız için tehlikeli olabilir. 2 ile 4 hafta kadar ara vererek tekrar başlamanız mümkündür.

Exit mobile version