28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaYaşamVodafone 20 TL’lik tarifesiyle cepleri yakmayacak!

Vodafone 20 TL’lik tarifesiyle cepleri yakmayacak!

Vodafone yeni tarifesiyle gündem oldu. Yeni tarifenin adı ise Askerfone. Peki, bu tarifenin içinde neler dâhil? Türkiye’nin en büyük operatörlerinden biri olan Vodafone’dan aldığımız bilgilere göre, bu tarife askerlik görevini yapanlar için düşünülmüş.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ön gördüğü saatlerde ve kurallarda aktive olan tarifede 2 sabit hat,5 yurtiçi mobil hat olmak üzere 7 numaradan fazla bir iletişime izin verilmeyecek. Hafta içi 08.00 ile 18.00 saatlerinde belirlenen 7 numara konuşmaya kapalı olacak. Ayrıca tarifenin içinde internet sağlayıcısı aktive edilmeyecek.

Vodofone yöneticisi Uğur Sennaroğlu, askerlerin sevdikleriyle iletişimini sağlayarak, hasret gidermelerini istedik, dedi. Tarifeye geçmek isteyen askerler ister numaralarını taşıyarak, ister yeni bir hat alarak tarifeye geçebilir. Askerfone kullanıcılarına her yöne 500 dakika, aynı servis kullanıcılarıyla sınırsız konuşma,3500 SMS ve 28 günlük hediye paketleri sunuyor.

Askerfone Tarifesinin Detaylarında Sesli Görüşme Var

Askerlerin kendi askeri birliklerinden kolaylıkla satın alabilecekleri bu tarifenin detaylarında sesli görüşme var. Veri kullanımı veya SMS hakkı içermeyen tarife her yöne 500 dakika veriyor. 28 günlük hediye paketinde 1500 SMS paketi için belirlenen ücret 5 TL oldu. Vodafone kullanıcılarıyla sınırsız konuşma, tarifeyi cazip hale getiriyor. 542’yi arayarak ta satın alınabilen Asker Süper Kolay Paketi, 20 TL’lik fiyatıyla cepleri yakmayacağa benziyor.

Exit mobile version