28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlık BakanlığıSağlık Bakanı uyardı! Kurallara uymayanlar birkaç gün içerisinde Covid-19 olabilir!

Sağlık Bakanı uyardı! Kurallara uymayanlar birkaç gün içerisinde Covid-19 olabilir!

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Sağkık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 virüsünden korunmak için kurallara uymayanlara çok önemli bir uyarı yaptı. Bakan Koca paylaşımında, “Covid-19 virüsü kurallarını ihlal eden birçok kişiye, kurallara uymadığından dolayı birkaç gün içerisinde Covid-19 virüsü enfekte olabilir.” dedi.

Taşıyıcılar Virüsü Başkalarına Bulaştırıyor

Covid-19 virüsünden korunmak için alınan tedbirlere uymayanların gözünü korkutacak uyarı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla kurallara uymayanlar hakkında çok kritik bir uyarı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Covid-19 virüsü salgınında çemberin her geçen gün daralmasına rağmen halen kurallara uymayı ihlal edenlere, birkaç gün içerisinde Covid-19 virüsü enfekte olabilir. Covid-19 virüsü enfekte olduğu halde farkına varmadığı için taşıyıcı olan ve alınan tedbirleri ihlal eden birçok kişi de Covid-19 virüsünü topluma yaymaktadır.” ifadelerine yer verdi.

Ağır Vaka Sayısı 3 Bini Aştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamada, “10 Kasım tarihinde 2 bin 529 yeni vaka tespit edildi. Sağlık durumu ağır seyreden vaka sayımız ise 3 bin kişiyi aştı. Covid-19 virüsünden dolayı yaşanan kayıpların azaltılmasında en önemli faktörler vaka ve ağır hasta sayısının azaltılmasıdır. Bunuda birlik ve beraberlik içerisinde virüsle mücadele ederek ve alınan önlemlere hep beraber uyarak başarabiliriz. Herkes maskesini takmalıdır.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version