19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınLazer lipoliz tedavisi ile istenmeyen yağlara veda edin!

Lazer lipoliz tedavisi ile istenmeyen yağlara veda edin!

Minimum kesinti süresi ve nispeten daha az rahatsızlık ile uygun bir yağ azaltma yöntemi arıyorsanız, lazer lipolizi tercih edebilirsiniz.

Liposuction tedavisi uzun yıllardır cerrahi operasyonla gerçekleştirilen bir tedavi olarak günümüze kadar gelmiştir. Ancak şimdilerde ise lazer lipoliz tedavisi, liposuction tedavisine alternatif oluşturacak nitelikte bir tedavidir. Lazer teknolojisi yalnızca estetik alanında değil bugün sağlık sektöründe çok fazla kullanılan yöntemlerden ve tekniklerden biridir. Yalnızca liposuction tedavisine değil birçok tedaviye alternatif durumundadır. Klasik liposuction tedavisi ile aradaki farka bakacak olursak oldukça şaşırtıcıdır. Lazer lipoliz son derece kısa sürede gerçekleştirilen ve başarı oranı çok yüksek bir tedavidir. liposuctiona göre sıfır risk taşıdığını söyleyebiliriz. Ayrıca kanama ve morarma görülmemesi ve bir operasyon olmamasından dolayı daha fazla tercih edilmektedir. Lazer lipoliz uygulaması hastalarda ağrı, acı, ödem gibi yan etkiler yapmaz. Ayrıca sarkma ve deride gevşeme gibi istenmeyen durumlar da oluşmaz. Lazer lipoliz tedavisi 3 farklı cihazla gerçekleştirilir. Bunlardan bir tanesi yağları eritirken diğeri ise kanama riskini sıfıra indirmektedir. Bir diğer cihaz ise cilt altına uygulanır ve sıkılaştırma işlemi sağlar. Lazer lipoliz tedavisi liposuction cerrahi operasyona yalnızca alternatif oluşturan bir tedavi değil teknolojik olarak onun çok daha üzerinde gelişmiş bir yağ eritme tekniğidir.

Lazer Lipoliz Nedir?

Lazer lipoliz lazer ışınları kullanılarak yağ hücrelerinin parçalanması işlemidir. Lazer lipoliz tedavi esnasında yağlar parçalanırken vücudun şekillenmesini de sağlanır. Uzun yıllardır ülkemizde kullanılmakta olan 3D lazer lipoliz teknolojisi bugün daha da gelişmiş, ultrason ve radyo frekans aynı anda kullanılarak gerçekleştirilmektedir. Bu cihazlar sayesinde fazla yağlar parçalanır ve yok edilir. Daha sonra ise yağlardan boşalan boşluklara lazer uygulanarak vücudun şekillendirilmesi sağlanır. Böylelikle vücudun sıkılaşması da sağlanmış olur.

Lazer Lipoliz Tedavisi Hangi Bölgelerde Uygulanır?

  • Yüzün ovalleştirilmesi ve çene altı
  • Gıdının toparlanması
  • Boyun kırışıklıklarının ortadan kaldırılması
  • Karın yağlarının parçalanarak derinin sıkılaştırılması
  • Basen bölgesi ve bacaklardaki gevşemeler
  • Sırtta yağlanmalar
  • Kalçalardaki yağ birikmesi
  • Kol sarkmaları

3D Lazer Lipoliz İle Yağlara Veda

3D lazer lipoliz liposuction tedavilerinin gelişmiş en son teknolojik cihazıdır. 3D lazer lipoliz lazer ultrason ve radyofrekans gibi 3 farklı sistemin kombinasyonu biçiminde çalışır. Son derece etkili ve en üst düzeyde başarı sağlayan bir sistemdir. 3D lazer lipoliz, lazer ışınları kullanılarak direkt yağlara etki eder ve yağ hücrelerini parçalar. Böylelikle tedaviden sonra ciltte gerilme gençleşme ve sıkılık sağlanır. Bununla birlikte vücuttaki selülitler de tamamen ortadan kalkar.

3D Lazer Lipoliz Sistemi

3D lazer lipoliz sistemi farklı 3 şekilde yapılır:

  • Smart lipo
  • Ultrasonik lipoliz
  • Lazer selüliz

Smart Lipo

Smart lipo teknolojik olarak geliştirilmiş çift etkili uygulanan bir lazer cihazıdır. Smart lipo yağ hücrelerini patlatarak yağ miktarının azalmasını sağlar. Çok ince kanüllere sahiptir. Dolayısıyla tedavi edilen bölgede travmalara sebep olmaz. Çok kısa sürede işlem tamamlanır. Kanüllerin ince olması ve işlemin kısa sürmesi sebebiyle hiçbir patolojik sorun oluşmaz. Direkt yağ hücrelerini hedef alır ve dokulara zarar vermez.

Ultrasonik Lipoliz

Ultrasonik lipoliz yağ hücrelerine etki eder. Ancak ses dalgalarıyla yağ hücrelerine ulaşır. Vibrotik etkiyle yağların parçalanmasını ve ayrışmasını sağlar. Ultrasonik lipoliz cihazının en önemli özelliği uygulandığı bölgede sıkılaştırma sağlamasıdır. Bu arada parçalanan yağ hücreleri akışkan hale gelir ve oradan çekilerek vücudun istenen farklı bölgelerinde dolgu maddesi olarak da kullanılır.

Lazer Selüliz

Lazer selüliz tekniğinin özelliği radyofrekans etkisine sahip olmasıdır. Kadınların bacaklarındaki portakal görüntüsü biçimindeki selülitler lazer selüliz sayesinde tamamen ortadan kalkar. Cihaz son derece başarılı ve teknolojik olarak en son geliştirilmiş yeni nesil cihazlardan biridir.

Exit mobile version