Ana SayfaKadınEstetik cerrahide yeni trend Hollywood yanağı nedir, nasıl yapılır?

Estetik cerrahide yeni trend Hollywood yanağı nedir, nasıl yapılır?

İnsanlığın ortaya çıktığı dönemlerden bu yana güzellik kaygısı her zaman var olagelmiştir. Hemen her kişi için bu kaygı vardır. Ancak kadınlar açısından bir nebze daha fazladır. Güzel bir bakış, etkileyici gülümsemeler ve ışıl ışıl parlayan saçlar güzellik anlayışına vurgu yapan detaylardır. Ancak son yıllarda güzellik anlayışında ciddi oranda değişimler yaşanmaya başladı.

Eskiden estetik cerrahide kadınlar dudak, burun, göz estetiğine yönelirken artık bu kategoriye yanaklar da girmeye başladı. Yüzün daha simetrik görünmesi için artık birçok kadın estetik çalışmalarını yanakları üzerinde yaptırmayı tercih ediyor. Yeni nesil estetik uygulaması olarak nitelendirilen Hollywood yanağı da bu bakımdan son derece popüler bir uygulamadır.

Hollywood Yanağı Nedir?

Hollywood yanağı, yüz hatlarını daha belirgin gösteren bir estetik uygulamadır. Bu uygulama sonrasında yüz hatları daha üçgen bir görünüm kazanır. Kişilerin yanak kısımları yağ enjeksiyonu uygulaması ile daha estetik bir şekle sokulur ve gereksiz olarak görülen kısımlarda ki yağlar alınır. Günümüzde sanat dünyasında da oldukça popüler bir estetik uygulamasıdır.

Hollywood Yanağı Nasıl Yapılır?

Daha dikkat çekici yüz hatlarına kavuşmak için yapılan Hollywood yanağı uygulamasında önce ağzın iç kısmından 1 cm boyutlarında bir kesi açılır. Bu işlemin ağız içerisinden yapılması ise dışarıda kalabilecek izin estetik görünümü bozabilecek olmasıdır. Ağız içinde iz kalsa dahi bu durum kişileri rahatsız etmez.

Açılan kesi içerisinden yanakta görüntüyü bozan fazla yağlar alınır. Lokal anestezi uygulandığı için kişiler operasyon sırasında herhangi bir ağrı ya da sızı hissetmezler. Genel olarak 45 dakikalık bir işlem ile bu uygulama yapılabilir. Hastalar için son derece zahmetsiz olarak gerçekleştirilen bir uygulamadır. İşlemlerin yapılması ise kişilerin yüz hatlarına göre değişiklik gösterir. Bu uygulama yapılırken mutlaka çene ve yanak kısımlarının üçgen şekilde ayarlanmasına dikkat edilir.

Hollywood Yanağı ile Daha Genç Bir Görünüm

Hollywood yanağını günümüzde artık sanatçılar kadar normal bir hayat yaşayan kadınlar da tercih ediyor. Yaşlanmanın etkisine maruz kalan kadınlar yanaklarında meydana gelen sarkmalardan ve kırışmalardan kurtulabilmek için bu uygulamayı yaptırmayı tercih ediyor. Yanaklarda oluşan yoğun yağ birikintileri kadınları son derece yaşları ve yorgun gösterdiğinden bu uygulama oldukça pratik oluyor. Hollywood yanağı uygulaması sayesinde çok daha genç ve dinamik görünmek mümkündür.

Erkekler Hollywood Yanağı Yaptırabilir Mi?

Günümüzde genelde estetik uygulamalar kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilse de erkeklerin de zaman zaman bu uygulamadan yararlandığı söylenebilir. Özellikle bakımlı olmaktan ve karizmatik görünmekten ödün vermeyen beyler Hollywood yanağı cazibesini yaşayabilirler. Bu uygulama kadınlara olduğu kadar erkeklere de uygulanıyor. Daha karizmatik ve formda görünmek isteyen beyler kısa süren bir operasyon sonrasında yüz hatlarında ciddi değişimler meydana getirebilirler. Hollywood yanağı estetik uygulaması günümüzün en popüler uygulamaları arasında yerini alıyor.

Exit mobile version