Ana SayfaKadınDoğal olarak göğüs boyutu nasıl büyütülür?

Doğal olarak göğüs boyutu nasıl büyütülür?

Göğüs büyütme yöntemleri evde nasıl yapılır?, Göğüs büyütme egzersizler işe yarıyor mu? kadınlar tarafından sıkça araştırılan konulardır. Öncelikle büyük göğüslerin kadınlar için önemine değinelim. Daha büyük göğüsler çekici güzellik, özgüven ve kadınlığın bir işareti olduğu için her yaştan kadın tarafından arzu edilir. Ortalama bir kadının meme büyüklüğünün hayatı boyunca 6 kat değiştiğini biliyor muydunuz?

Tıbbi yenilikler cerrahi iyileştirmeler için yol açmış olsa da, yüksek fiyat ve diğer zorluklar kadınları farklı arayışlara itmektedir. Şimdi asıl soruya geçelim. Doğal olarak göğüs büyütmenin bir yolu var mı? Evet, tabi ki var.

Göğüs Büyütme Yöntemleri Evde Nasıl Yapılır?

Bilimsel veriler göğüs ölçünüzü ailenizdeki birinden aldığınızı ortaya çıkarmaktadır. Yani gerçekte boyutlarını düzeltmek için yapabileceğiniz çok az şey var. Göğüs büyüklüğünüzün çoğu genetik yapınıza, yaşam tarzınıza ve vücut ağırlığınıza bağlı olsa da, doğru egzersiz yapmak, katı bir yaşam tarzına bağlı kalmak, doğru beslenme, masaj ve büyütme teknikleri, bir kadının daha dolgun, daha sert ve daha dik göğüslere sahip olmak için benimseyebileceği yollardan bazılarıdır boyutlarını artırmanın yanı sıra.

Göğüslerinizi evde büyütmek için deneyebileceğiniz birçok doğal yol var. Bu göğüs büyütme yöntemlerini evde uyguladığınızda hem bir yan etki yaşamayacaksınız hem de daha uygun maliyetli şekilde büyük göğüslere sahip olacaksınız. İşte size yardımcı olabilecek doğal yöntemler.

1- Göğüs Büyütme İçin Egzersiz Yapma

Göğüs büyütme egzersizleri işe yarıyor mu? çokça merak edilen bir konudur. Düzenli ve doğru şekilde egzersiz yapmak daha büyük göğüslere sahip olmanıza yardımcı olabilir. Yoğun egzersizlerin vücuttaki göğüs kaslarının yanı sıra göğüs kaslarını da kasıp gevşeterek size daha belirgin ve fit bir görünüm kazandırdığı düşünülmüştür.

Bazı egzersizler göğüs dokularının sıkılaşmasına yardımcı olarak göğüslerinizin daha güzel görünmesini sağlarlar. Bunun en iyi yanı, bu egzersizlerin evde kolaylıkla yapılabilmesi ve ekipman kullanımı çok az veya hiç gerektirmemesidir. Doğru tekniği sürdürmek, disiplini takip etmek ve bunu düzenli yapmak sizi istenen sonuçları elde etmeye yaklaştırabilir.

İşte pratik yapmanız için bazı kolay egzersizler:

a) Şınav: Şınav, sadece triseps için iyi değil, aynı zamanda göğüslerin altında bulunan pektoral kasların güçlenmesine de yardımcı olur. Başlangıçta, bu egzersizi biraz yorucu bulabilirsiniz, bu nedenle günde 2 ila 3 set on şınavla başlayın ve vücudunuz egzersize alıştıkça sayıyı artırın.

Şınavları şu şekilde yapmalısınız:

Yüksek tahta pozisyonuna geçin ve ellerinizi yere, doğrudan omuzlarınızın altına sıkıca yerleştirin. Sırtınızı dik tutarak vücudunuzu yere doğru getirin. Midenizin yere değmemesine dikkat edin. Kendinizi geri itin. Bu egzersizi çok zor buluyorsanız, dizlerinizi yerde tutabilirsiniz.

b) Crunch’lar: Egzersizler karın yağını eritir ve karın kaslarını güçlendirir. Karın kasları şekle girip tonlandığında, göğüs kaslarını güçlendirir ve daha dolgun göğüslere sahip olursunuz.

Egzersiz nasıl yapılır?

Dizleriniz bükülü ve ayaklarınız yere düz basacak şekilde sırt üstü uzanın. Ellerinizi başınızın altına koyun. Omuzlarınızı kaldırın ve üst sırtınızı yerden kaldırın. Gözleriniz tavana odaklamalısınız. Yukarı kalkarken nefes verin, bir saniye tutun ve başladığınız pozisyona döndüğünüzde nefes alın.

c) Duvar egzersizi: Duvarlar özellikle şınavı zor ve yorucu bulan kadınlar içindir. Tıpkı şınav gibi, kendinizi duvara doğru itmeniz gerekir. Duvarlar da göğüs kaslarını güçlendirir, göğüs şeklini düzeltir ve boyutunu artırır.

Duvarı egzersizi yapmanın doğru yolu:

Bir duvarın önünde durun ve kollarınızı omuz hizasına kaldırın. Avuç içlerinizi sıkıca duvara yerleştirin ve kollarınız, dirsekleriniz bükülmüş şekilde uzatılmış bir pozisyona gelene kadar duvarı itin. Başladığınız konuma geri dönün. Başlangıçta, her biri on kez dört set deneyin.

d) Dambıl ile göğüs presi:

Bu egzersiz göğüs dokularını sıkılaştırır ve pektoral kasları güçlendirir. Bu egzersizi kaldırması kolay halterlerle yapmanız gerektiğini unutmamak önemlidir.

Dambıl ile göğüs presi nasıl yapılır?

Her iki elinizde dambıl olan bir bankta uzanın. Ayaklarınız yere sıkıca oturmalıdır. Halterleri, kollarınız doğrudan omuzların üzerinde ve avuç içi yukarı gelecek şekilde yukarı itin. Halterleri omuz seviyesine geri getirin ve tekrarlayın.

e) Göğüs kasma egzersizi: Göğsün izometrik kasılmalarına odaklanan bu egzersiz, en iyi göğüs geliştirme egzersiz programlarından biridir.

Göğüs kasma egzersizi yapmanın doğru yolu:

Önünüze bir havlu tutun. Kollarınızı göğsünüzün önüne getirin. Her el, havlunun bir ucunu kavramalıdır. Şimdi havlunun her iki ucunu aynı anda birbirinden uzağa doğru çekin. Egzersizi yaparken göğüs kaslarınızı kasın.

2- Daha büyük göğüsler için

Diyet, vücudun şekillenmesinde önemli bir rol oynar. Göğüs büyüklüğü söz konusu olduğunda, doğru beslenme göz ardı edilmemesi gereken önemli bir husustur. Beslenme konusunda aşağıdaki önerilere uyarak daha büyük göğüslere sahip olabilirsiniz.

a) Süt için: Süt, meme dokularının büyümesine katkıda bulunur. İnek sütü, kadınlarda süt üretmek için gerekli olan östrojen, progesteron ve prolaktin ile zenginleştirilerek meme büyüklüğünü artırır.

b) Yeşil yapraklı sebzeler tüketin Daha büyük göğüsler için günlük diyetinize yeşil yapraklı sebzeleri ekleyin. Bu sebzeler aynı zamanda iyi bir demir ve kalsiyum kaynağıdır.

Çoğunlukla yeşil yapraklı sebzeler, göğüs dokusunu büyütmeye yardımcı olan fitoöstrojenler içermez, ancak gelişmiş göğüsleri dolgunlaştırırlar. Yeşil yapraklı sebzeleri yemenin bir diğer nedeni de kadınlarda erkek testosteron üretimini engellemesidir. Bu kadınların vücudundaki hormonları dengeler ve doğal östrojen seviyesinin vücut işleyişini kontrol etmesini sağlar.

c) Kuruyemiş yiyin: Tekli doymuş yağlar bakımından yüksek, kabuklu yemişler göğüs dokusu oluşturmak ve göğüs büyümesini hızlandırmak için gereklidir.

d) Diyatinize soya ekleyin: Soya, meme büyümesinden sorumlu hormon olan fitoöstrojenler içerir. Soya ayrıca, göğüs dokularında büyüyebilen serbest radikallere ve kanser hücrelerine karşı savaşan izoflavonları da içerir.

Keten tohumu, çemen otu ve rezene tohumu gibi yiyecekleri diyetinize ekleyebilirsiniz. Göğüs dokularının dolgunlaşmasına ve büyümesine yardımcı olan diğer yiyecek türleri baklagiller ve soya fasulyesidir.

Evde Göğüs Büyütmek İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

Göğüslerinizin düzgün büyümesi için doğru sütyeni seçmeniz çok önemlidir. Sütyen ölçüsü sarkıklığın kontrolünde , göğsünüzün sıkılaşması ve dikleşmesinde önemli rol oynar. Göğüsleri büyütmenin bir başka yolu da göğüslere masaj yapmaktır. Göğüslerinize günde en az bir kez masaj yapın. Bu, kan dolaşımını artırarak düzgün hormon akışını sağlar ve göğüs boyutunu büyütür.

Exit mobile version