Ana SayfaHaberlerCovid-19 tedavisi gören Trump hakkında kritik gelişme!

Covid-19 tedavisi gören Trump hakkında kritik gelişme!

Dünyanın her yerinde milyonlarca insanın büyük bir hastalık mücadelesi vermesine neden olan Covid-19 Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ı da buldu. Geçtiğimiz hafta Cumartesi günü pozitif vaka olarak belirlenen Trump, özel bir tedavi sürecine alınmıştı. İşte, Donald Trums son durumu hakkındaki detaylar…

Walter Reed Askeri Hastanesi’nde Tedavi Edildi

ABD devlet başkanı Donald Trump Covid-19 testi pozitif çıkan siyasetçiler arasında yer alıyordu. 8 milyona yakın kişinin pozitif vaka olarak tespit edildiği Amerika’da Trump’ın test sonucunun pozitif çıkması tüm dünyanın ilgisini çekmişti. Walter Reed Askeri Hastanesi’nde tedavi gören Trump için Beyaz Saray sorumlu doktoru açıklamalarda bulundu. Trump’ın geçtiğimiz hafta Cumartesi günü pozitif olarak belirlendiğini ifade eden Doktor Sean Conley, Trump’ın hastalığı bulaştırma riskinin en aza indiğini ifade etti.

Karantina Sürecinde Yaptığı Davranışlar Çok Konuşulmuştu

Donald Trump hastalığı için tedaviye alındığı hastane istirahati süresince özel aracı ile maske takmaksızın destekçileri ile karşı karşıya gelmiş, aracı ile tur yapmış ve Beyaz Saray’da bir video kaydı alarak hastalığın kendisi için bir lütuf özelliğinde olduğuna dikkat çekmişti. Tedbirsiz halleri ile sadece ülke içinde değil ülke dışında da büyük tepki alan Trump, sağlık durumu ile ilgili çok sayıda açıklamada bulundu.

Donald Trump Covid-19 Son Durumu

Dün gece saatlerinde kendisine eşlik eden uzman doktor Sean Conley tarafından yapılan açıklama ile Trump’ın hastalığının bulaşma riskinin olmadığının altı çizildi. Yapılan testlerin hastalık ile ilgili virüsün çoğaldığına işaret etmediğini ifade ederken, virüsün bulaşma riskinin oldmadığının altını çizdi.

ABD Kamuoyu Çalkalanıyor!

Seçime çok az bir zaman kala Covid-19 testi pozitif çıktığı ileri sürülen Donald Trump’ın hastalığı ve iyileşme süreci hakkında yapılan açıklamalar oldukça dikkat çekti. Beyaz Saray’a yönlendirilen test sorularına ise hala net bir cevap verilmiş değil.

Donald Trump İddialı Bir Şekilde Çalışmalara Devam Ediyor

Seçim döneminin yaklaşması nedeniyle test sonucunun pozitif olup olmadığı konusunda tartışmaların oluşması Trump’ın çalışmalarının hızını kesmedi. Pozitif vaka ise karantinaya girmesi gerekirken, pozitif olmadığı da ilan edilmeyen Trump ne tedavisi gördü? Tedavi sırasında hangi aşamalardan geçildi. Henüz net bir bilgi yok. Tek bilgi, Trump’ın şu an çalışamalarına hızla devam ettiği şeklindedir.

Exit mobile version