26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaKadınBeyaz gömlek nasıl kombinlenir? 5 farklı stil önerisi

Beyaz gömlek nasıl kombinlenir? 5 farklı stil önerisi

Gömlek giyme stilleri birçok bayan için önemlidir. Çünkü beyaz gömlek nasıl kombinlenir bilen bayanlar sadeliği ve tek renk bir kıyafet parçasını muazzam bir şıklığa dönüştürebilirler. Bu nedenle yazımız içerisinde farklı tarzda beyaz gömlek kombinlerine yer verirken, aynı zamanda bu yılın trendleri hakkında da önemli tüyolar verdik.

Beyaz Gömlek Kombinleri Kadın İle Şık Olmanın 5 Yolu

Beyaz gömlek nasıl kombinlenir ile ilgili aşağıda sıraladığımız 5 maddeye dikkat ederek, siz de muazzam bir şıklık yaratabilirsiniz. Burada önemli olan beyaz renkli gömleklerinizi, doğru renk ve desendeki kendi tarzınıza uygun parçalarla birleştirmektir.

Beyaz Gömlek Nasıl Kombinlenir?

1- Bu yılın trendleri arasında boyfriends olarak tabir edilen birkaç beden büyük gömleklerde yer alıyor. Bu nedenle yeni bir gömlek almayı düşündüğünüzde, boyfriends modelleri tercih ederseniz, boyfriens jeanlerinizle harika bir kombin yapabilirsiniz. Beyaz, siyah veya leopar desenli stiletto ayakkabı ve el çantası ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Boyfriends gömlekler hem ceket olarak, hem de elbise olarak kullanılarak marjinal bir görünüm kazandırılabiliyor. Ayrıca bu tarz bir kullanımda feminen detayları atlamamak için ince bir kemer kullanmayı unutmayın.

2- Beyaz gömlek nasıl kombinlenir diye düşündüğünüzde elbiselerle gömleklerin tarz bir görünüm oluşturabileceğini hatırlayın. Özellikle beyaz gömleklerinizi, elbiselerin içine giymeyi mutlaka deneyin. Şıklığı yakalamanız için bu konudaki kombin önerimiz ise sıfır kol ya da kısa kollu bir elbisenin altına beyaz gömleğinizi giyin ve bilekte biten dolgu topuk botlarınızla kombinizi tamamlayın.

3- Viktoria Beckham’dan ilham alarak beyaz gömlek kombinleri yapmak için etek pantolonlarınızı da kullanabilirsiniz. Özellikle 2021 modasına uyum sağlayan etek pantolon modellerini tercih ederseniz, sade ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Daha sportif giyinmek istiyorum derseniz, keten salaş bir pantolonla beyaz gömlek ikilisi oluşturabilir ve beyaz sneaker ile bütünlük sağlayabilirsiniz.

4- Hip stiliyle dikkat çekici olmak istiyorsanız; kısa bir üst kullanarak farklı tarzda beyaz gömlek kombinleri yapabilirsiniz. Özellikle yaratıcı giyim stillerini beğenen kadınlar, kısa üst-crop topları ile beyaz gömleklerini mutlaka değerlendirmelidirler.

5- Beyaz gömlek altına ne giyilir sorusuna siyah, lacivert, pastel, kahverengi rengindeki mini etekler cevabını da verebiliriz. Etek seçiminde tercihinizi kot ya da ekose desenli olan modellerden yana da kullanabilirsiniz. Örneğin pastel tonlarındaki mini eteğinizi, bol kesim beyaz gömlekle kombinleyebilir ve altın yüzükler, zincir bileklikler takabilirsiniz.

BONUS: 2021 modası eğilimleri arasında kıyafetleri arma, rozet ve bronş gibi materyallerle yeniden yorumlamakta yer aldığı için beyaz gömleklerinizin yaka kısmına bu materyallerden takabilirsiniz. Örneğin; yaka kısmını iliklediğiniz beyaz gömleğin üstüne şık bir bronş iliştirmeyi ihmal etmeyin. Aynı şekilde gömleğinizi hareketlendirmenin bir başka yolu da fularlardır. Eğer armanız, bronşunuz ya da rozetiniz yoksa yaka düğmelerinizi ilikleyerek, bir fular ile hareketlendirmeyi de deneyebilirsiniz…

Exit mobile version