Ana SayfaKadınUzun etek üstüne ne giyilir? Uzun etek üzerine kombin önerileri

Uzun etek üstüne ne giyilir? Uzun etek üzerine kombin önerileri

Uzun etek üstüne ne giyilir? Uzun eteklerinizi nelerle kombinleyebilirsiniz? Uzun etek üzerine kombin önerilerini sizler için derledik!

Baharın ucu göründü diyebileceğimiz bu aylarda uzun etek üstüne ne giyilir? Uzun etek üzerine kombin olarak hangi parçalar seçilmelidir? Özellikle bu sezon pileli eteklerin ve asimetrik kesim modellerin çok popüler olduğunu fark etmişsinizdir. Peki, bu tarz etekler basit bir tişört ya da sıradan bir kazakla kombinlenebilir mi?

Uzun Etek Üstüne Ne Giyilir?

Uzun etekler genellikle rahatlıktan yana olan bayanların tercihidir. Modeline ve kumaşın cinsine göre aslında her mevsimde giyilebilen uzun etekler, genellikle bahar ve yaz aylarında daha çok tercih edilirler. Bu nedenle bahara yaklaştığımız bu günlerde uzun etek üstüne ne giyilir araştırmaya başlayan bayanlar için detaylı fikir edinebilecekleri 5 kombin seçtik…

Uzun Etek Üzerine Kombin Önerileri

1- Uzun etek üzerine kombin yapabilmek için hala popülerliğini merserize kolsuz kazak modellerini kullanabilirsiniz. Hatırladığınız gibi ipek benzeri bir parlaklık veren iplik türüdür. Bu nedenle bahar aylarında göz kamaştıran kombinler hazırlamak için bu tip kazakları kullanabilirsiniz. Özellikle pileli uzun etek üstüne ne giyilir diye sorgulayan bayanlara, pastel tonlarındaki merserize kazakların pileli parçalarla çok zarif bir stil sergilediğini söylemek gerekiyor…

2- Eğer çalışıyorsanız ve uzun etek üzerine kombin önerisi arıyorsanız, bu parçalar tam size göre! Özellikle kahverengi tonları ile stil sahibi olmayı hedefleyen iş kadınları uzun etek üstüne ne giyilir diye hiç düşünmesin! Şifon bir eteğin üzerine modern bir bluz giyerek çok şık olabilirsiniz. Kahve tonları canlı renklerle bütünleştiğinde hem daha enerjik gösterir, hem de stil sahibi olmanıza yardımcı olur.

3- Baharda bermudalardan ve şortlardan sıkıldıysanız ve gardırobunuza uzun etek modellerini dahil etmeye karar verdiyseniz, o halde basit tişörtlerinizi de hazırlayın. Çünkü spor giyimden hoşlananlar özellikle düz kesim uzun etekler ile baskılı t-shirtleri mutlaka değerlendirmelidirler. Baskılı t-shirtlerin sportifliğiyle, kumaş olarak şifon eteklerin şıklığı birleşince ortaya muhteşem bir görüntü çıkıyor. Basit tişört-uzun etek kombinlerinizi spor çantalar, ayakkabılar ve şapkalarla tamamlayabilirsiniz.

4- Desen modasına ayak uydurmak isteyen bayanlarda sıklıkla etek üstüne ne giyilir diye sorguluyorlar. Tabi ki onlar için de uzun etek üzerine kombin önerimiz var! Desenli uzun eteklerde, üst kıyafetinizde püskül detayları olmasına özen göstermelisiniz. Parlak kumaşlardan hoşlanıyorsanız evaze inen desenli parçaları değerlendirebilirsiniz. Özellikle bu kombini platform topuklu ayakkabılarla tamamladığınızda hanımefendi bir stil yakalayabilirsiniz…

5- Son olarak uzun etek üstüne ne giyilir merak eden ancak boylarının kısalığından şikayetçi olan hanımlara özel önerilerde bulunalım. Etnik desenlerin kullanıldığı uzun etekler, bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Özellikle yüksek belli ve yırtmaç detaylı parçalar ile badiler, cool görünmenize yardımcı olabilir. Kısa boylu hanımlar, uzun etek üzerine kombin yapmak istediklerinde cropp bluz tasarımlarını da tercih edebilirler. Ayakkabı seçiminizi ise sandalet ya da şık bir terlik modelinden yana kullanabilirsiniz.

Exit mobile version