Tamamen fit bacaklara sahip olmak çoğumuz için bir hayaldir, ancak bazen spor salonuna gitmek için çok tembel veya çok meşgul olabiliyoruz. Ayrıca tüm ev egzersiz kitleri çok pahalı olduğu için bütçe ayıramıyor olabiliyoruz. Ama bir alternatif var! Evde hayallerinizdeki vücuda kavuşmanıza yardımcı olacak birçok etkili egzersiz var! Bacaklarınızı inceltmenize ve herhangi bir ekipman olmadan uyluk yağlarından kurtulmanıza yardımcı olabilecek egzersizleri sizler için araştırdık. Gerekli olanlar sadece siz, vücudunuz ve belki de en sevdiğiniz müzik.

Neden 8 Dakikalık Egzersizi Uygulamalısınız?

Bugüne kadarki en hızlı egzersizlerimizden biri olan bu 8 dakikalık uyluk zayıflama egzersiz videosu, alt vücudunuzu çalıştırırken uyluklarınızdaki yağı da yakmanızı garanti ediyor!

Kaslarınızın uygulanan stresten kurtulması için yaklaşık 2 güne ihtiyacınızın olduğunu asla unutmayın. Uyluk yağlarını yakarak incecik bacaklara kavuşmak için haftada 2 veya 3 antrenman yapmanız yeterli olacaktır. Bu antrenman programını doğru diyetle birleştirin ve bir ay içinde daha zayıf ve daha sıkı kalçalar elde edin! Diyetlerden bahsetmişken, protein açısından zengin yiyecekler yiyin. Yumurta, balık, peynir, süt, yoğurt, fasulye ve kuruyemişler menünüzün sık görülen bir parçası olmalıdır. Protein daha uzun süre daha tok hissetmenize yardımcı olacaktır. Ayrıca gün boyunca size daha fazla enerji verecekler.

Kalçalarda ve Uyluk Bölgesinden Neden Yağ Birikir?

Kalçalarınızda ve uyluk bölgenizde çok fazla yağ depoluyorsanız, aşırı miktarda östrojen hormonuna sahip olabilirsiniz; ve bu, karaciğerinizin vücudunuzdaki fazla östrojenlerle baş edememesi ve detoks yapamamasıyla ilgilidir.

Östrojeni düşürmek ve vücut yağını azaltmak için yapabileceğiniz 7 şey:

  1. Bol yeşil sebze (ıspanak, brokoli, su teresi, lahana) ve turpgillerden (lahana, brokoli, Brüksel lahanası ve karnabahar) yiyin. Bu sebzeler, sağlığı geliştiren özelliklere ve detoks faydalarına sahip DIM adlı bir bitki bileşiği içerir. Ayrıca östrojene bağlanan ve sonra onu salgılayan Indol 3 karbinol adlı bir bileşik içerirler.
  2. Dışkı sürecini hızlandırmak için keten tohumunu yiyeceklerin üzerine serpin.
  3. Çok daha az kimyasal içeren şişelenmiş maden suyu için, sonra musluk suyu. Cam şişeler plastikten daha iyidir.
  4. Temiz, az ve yeşil yemeye çalışın. Bol sebze, meyve, et, balık, kuruyemiş, tohum ve baharat tüketin.
  5. Daha fazla besin emmenize yardımcı olmak için bağırsak sağlığınızı iyileştirin. Probiyotik takviyeleri işe yarayacak.
  6. İşlenmiş gıdalardan, kafein, alkol, musluk suyu ve plastiklerden kaçının.
  7. Egzersiz yapın.

Uyluğunuzdaki Yağları Yok Etmek İçin 8 Dakikalık Basit Antrenman

Yorum Yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz