20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviTıkalı damarları açarak kalp krizini, tansiyonu ve kolesterolü önleyen sır karışım!

Tıkalı damarları açarak kalp krizini, tansiyonu ve kolesterolü önleyen sır karışım!

Bu doğal kür ile tıkalı damarlarınızı açarak kalp krizi, yüksek tansiyon, kolesterol, atrit, kabızlık ve diğer birçok sağlık probleminizi tedavi edeceksiniz.

Ara sıra baş dönmesi, göğüs ağrısı, uzuv uyuşması, nefes daralması, vasküler tıkanma, yüksek kolesterol veya yüksek tansiyondan mustarip akrabalarınız veya arkadaşlarınız var mı?

Zaten yüksek kolesterolünüz ve yüksek tansiyonunuz varsa, ancak egzersiz yapmıyorsanız, sigara içmeye devam ediyorsanız, gece geç saatlere kadar ayaktaysanız ve düzenli uykunuz yoksa, dengeli bir diyet programı uygulamıyorsanız inme ve kalp hastalığından çok da uzakta olmayabilirsiniz!

Asla gençliğinizden dolayı bu durumların sizi rahatsız etmeyeceğini ve sağlık problemleri yaşamayacağınızı düşünmeyin, çünkü günümüzde 30 yaşlarındaki insanların bile tıkalı arterlerden mustarip olduğu bir gerçektir. Ve şunu da unutmayın ki korunma tedaviden her zaman daha iyidir.

Elma sirkesi, limon, zencefil ve sarımsak ile oluşturulan bitkisel kür, kan basıncını ve kolesterolü düşürmek, kalp krizi ve inme riskini en aza indirmek ve kan dolaşımını iyileştirmek için öteden beri kullanılan geleneksel bir reçetedir.

Tıkalı Damar Belirtileri Neler? Hangi Hastalıklara Yol Açar?
Tıkalı Damar Belirtileri Neler? Hangi Hastalıklara Yol Açar?

Tıkalı Damar Belirtileri Neler? Hangi Hastalıklara Yol Açar?

Vücudun farklı bölgelerindeki tıkanmış arterler koroner arter hastalığı, karotis arter hastalığı, periferik arter hastalığı ve hatta kalp krizi veya inme gibi sağlık sorunlarına yol açabilir.

Çoğu zaman, tıkanmış arterler sorun şiddetlenene kadar herhangi bir belirtiye neden olmaz. Semptomlar göğüs ağrısı (anjina), nefes darlığı, kalp çarpıntısı, halsizlik, baş dönmesi, iştahsızlık, anksiyete, bulantı ve terleme ile kendini gösterebilir.

Tıkalı arterlerle ilgili diğer belirtiler farklı arter hastalığı türleri bacak ağrısı, soğuk ayaklar, vücudunuzun bir tarafında uyuşma, bir kol veya bacağın hareket edememesi ve sadece bir tarafta görme kaybıdır.

Tıkanmış arterler yavaş ve aşamalı olarak geliştikçe, zamanında tanı çok önemlidir. Modern ilaçlar ve tedaviler durumun kötüleşmesini önlemeye ve ciddi bir kardiyovasküler hastalık riskini azaltmaya yardımcı olabilir.

Tıkalı Damarları Açan Bitkisel Kür Tarifi

Tıkalı Damarları Açan Bitkisel Kür Tarifi

İster inanın ister inanmayın, ancak bu tarif birçok insanın sağlığını kontrol altında tutmasına yardımcı olan doğal bir ilaç olarak bildirilmiştir. Normal insanlar da sağlıklı bir içecek olarak tüketebilirler.

Nasıl Hazırlanır?

İçindekiler:

  • 1 kg sarımsak
  • 1 kg taze zencefil
  • 10 adet limon
  • 700 ml organik elma sirkesi

Hazırlanışı;

Dilediğiniz bir yöntemle zencefil suyu, sarımsak suyu ve limon suyunu çıkarın. Bir tencerede elde ettiğiniz suları elma sirkesi ile karıştırın ve ocağa koyun. Kaynayıncaya kadar yüksek ateşte pişirin, sonra yaklaşık 30 dakika kısık ateşte kaynatmaya devam edin.

Karışımı kapaklı bir cam kavanoza aktarmadan önce tamamen soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra karışımı buzdolabında saklayın.

Nasıl Kullanılır?

Bu karışımla hastalıkların önüne geçebilmek için bir bardak ılık suyun veya meyve suyunun içine 1-2 yemek kaşığı eklemenizi tavsiye ederiz. İsteğe bağlı olarak organik bal eklenebilir.  Günde iki doz kadar kullanabilirsiniz fakat bunlardan birinin akşam yemeğinden bir saat sonra olmasına dikkat edin.

Kür İçeriğindeki Malzemelerin Faydaları

Sarımsak:
Kan basıncını düşürür, kolesterolü dengeler, anti-bakteriyel özellikleri ile detoks etkisi yaptırır, grip ve soğuk algınlığı gibi yaygın hastalıkların etkilerini azaltır.

Zencefil:
Kalp hastalığını önler ve iyileştirir, kan dolaşımını artırır, bağışıklığı destekler, soğuk algınlığı ve öksürük için faydalıdır.

Limon:
Bağışıklık sistemini güçlendirir, kan temizleyiciyi özelliği vardır ve kilo verdirir.

Elma Sirkesi:
Kilo verdirir, kan şekerini dengeler, kolesterol ve kan basıncını düşürür, vb.

Bu 4’lü kombinasyon sağlığınız için paha biçilmezdir!

Hangi Hastalıklara İyi Gelir?

Hangi Hastalıklara İyi Gelir?

  • Astım
  • Atrit
  • Yüksek tansiyon
  • Yüksek kolesterol
  • Gaz ve hazımsızlık
  • Baş ağrısı
  • Dolaşım veya kalp rahatsızlıkları
  • Hemoroid
  • Akne benzeri cilt problemleri
  • Diş ağrıları
  • Obezite
  • Ülser
Sarımsak, Zencefil ve Limon Kürü Tıkalı Damarları Açıyor!

Sarımsak, Zencefil ve Limon Kürü Tıkalı Damarları Açıyor!

Koroner arter bypass ameliyatının sebebi tıkalı arterlerdir. Çok kısa bir süre için arter duvarlarının sertleşmesi ve kalınlaşması nedeniyle arterler tıkanır. Ana sebebir aşırı yağ ve beyaz şeker tüketimi ile yüksek kolesterollü gıdalardır. Arterler tıkandığında, kan akışı kısıtlanır ve zamanla bu kalp krizi veya inmeyi tetikler. Tıkanmış arterlerin bazı yaygın belirtileri kronik yorgunluk, göğsün ortasındaki veya solundaki akut rahatsızlık, sık sık hazımsızlık, mide ekşimesi, çenelerin sıkılması, genel sinirlilik ve özellikle fiziksel aktiviteler için genel bir enerji eksikliğidir.

Sarımsak, Zencefil ve Limon gibi doğal içeriklerle elma sirkesi kombinasyonu,% 90 kişinin sadece 30-40 gün içinde semptomlardan kurtulduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Bu doğal kombinasyon formülü evde hazırlanabilir, ancak etkili olması için doğru yöntemle yapılmalıdır.

Exit mobile version