Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviŞişman değilsiniz, sadece bağırsaklarınızda sıkışmış dışkı var!

Şişman değilsiniz, sadece bağırsaklarınızda sıkışmış dışkı var!

Şişkin göbeğinden kurtulmak için cebelleşen herkes göbeğini eritmek için her türlü yola başvurmaktadır. İşte göbek şişliğim nasıl geçer ve düz göbeğe nasıl kavuşabilirim sorunuza yanıt olabilecek doğal öneri.

İçerikleri

Göbek bölgesi yağlar erkek kadın herkesin ortak problemi. Göbek yağlarını eritmek için neler yapabilirsiniz? Bunu başarmanın en kolay yolu ise “Sassy Suyu”ndan geçiyor. Bu tarif sıradan içme suyunu güçlü bir göbek yağı yakıcıya çeviriyor! Ayrıca tüm sağlığınızı da geliştirip güçlendiriyor. Sassy suyu sindirimi geliştirir, metabolizmanızı hızlandırır ve neredeyse sıfır kaloridir.

Düz Göbek Diyeti Nedir?

Cynthia Sass tarafından oluşturulmuş “Düz göbek diyeti” kilo kaybı için su tüketimine dayanıyor. Günde 8 bardak içseniz bile su tutmasını ve de elektrolit dengesini yine de düşünmek zorundasınız.

İşte tam tarif:

Malzemeler;

  • 2 litre su
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil (taze)
  • 1 orta boy limon,
  • Yuvarlak ve ince olarak doğranmış 1 orta boy salatalık,
  • 12 küçük nane yaprağı

Hazırlık:

Bütün malzemeleri geniş bir sürahide karıştırın ve bir gece buzdolabında dinlenmeye bırakın. Yağ yakıcı detoks suyunuz artık hazır. Gün boyunca 4-5 bardak için. Detoks suyunu sabahları kahvaltıdan önce içmeye başlayarak daha iyi ve hızlı sonuçlar elde edebilirsiniz. İlk iki saatten sonra bir miktar şişlikten kurtulduğunuzu hissedeceksiniz.

Diyetisyenler bu suyun düzenli olarak tüketilmesi ve biraz fiziksel aktiviteyle, göbek ve bel bölgesi yağlarınızı eritebileceğini ve şiş göbeğinizin hafiflemesine yardımcı olacağını söylüyorlar.

Uyarı: Hamile kadınlara ve de emziren annelere ya da mide problemleri olanlara ya da listedeki malzemelerden herhangi birine alerjisi olanlara kesinlikle önerilmez!

Kolonunuzu Temizleyerek, Sağlığınızı İyileştirin!

Sağlıklı bir yaşam sürmek isteyenlerin fast food’u hayatlarından tamamen çıkarması veya en azından ciddi şekilde sınırlandırması gerektiği aşikardır. Her halükarda kolonun içindeki zararlı maddelerin birikmesini önlemek için kolonunuzu zaman zaman temizlemeye tabi tutmak iyidir.

Böylesine kötü bir diyetin etkileri yıkıcı olabilir. Sağlıksız yiyecekler yiyerek, sanki masada aşırı yemek yemişiz, hatta sadece küçük bir sandviç yemişiz gibi, geğirme hissine de neden olan belirli sayıda toksin biriktirme riskiniz vardır.

Bu rahatsız edici hissi ortadan kaldırmak ve vücudunuzun sağlığını iyileştirmek için, bugün size kolonunuzu evde rahatça derinlemesine temizlemenizi sağlayacak bir kendin yap yöntemi sunuyoruz.

İşte yukarıdaki çözümü hazırlamak için ihtiyacınız olan şey.

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı organik elma sirkesi
  • 2 yemek kaşığı organik bal

Nasıl hazırlanır?

İşlem çok basittir. İki malzemeyi küçük bir kapta karıştırın. Homojen bir karışım elde edildikten sonra içebilirsiniz. Zayıflatıcı etkisi sebebi ile sabahları aç karnına almanız tavsiye edilir.

Faydaları nelerdir?

  • Mükemmel bir antioksidandır,
  • Diyabeti önler,
  • Etkili bir antimikrobiyaldır,
  • Tümörleri önlemek için faydalıdır,
  • Kilo vermek isteyenler için harika bir karışımdır,
  • Tansiyonu kontrol altında tutmak isteyenler için harikadır,
  • Kötü kolesterole karşı savaşır.

Bu makaleyi ilginç bulduysanız arkadaşlarınızla PAYLAŞIN ve herkesin görmesini sağlayın . Bu konu hakkında ne düşünüyorsun? Bize yorum bırakın.

Bağırsaklarda Biriken Dışkıyı Temizleyip Göbek Eriten Ev Yapımı Su