Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviSinüs Enfeksiyonu Ve Bronşit İçin Doğal Formül

Sinüs Enfeksiyonu Ve Bronşit İçin Doğal Formül

Sadece iki maddeye ihtiyaç duyan basit bir ev yapımı reçete, baş ağrısı ve diğer sinüs sorunlarını doğal olarak zararlı yan etkilere sahip ilaçlara başvurmadan ortadan kaldırır.

İçerikleri

Sinüs enfeksiyonu burun kemiklerini kaplayan zarları etkileyen paranazal sinüs boşluklarının bir inflamasyonudur. Birisi soğuktan tamamen kurtarmaz ve iltihap alanını etkileyen bir mantar veya virüs tarafından ortaya çıktıktan sonra oluşur. İki tür sinüs enfeksiyonu vardır: akut ve kronik. Sonuncusu, doğru tedavi edilmeyen bir akut sinüs enfeksiyonundan sonra ortaya çıkar ve sorunun kronikleşmesine neden olur.

Sinüs enfeksiyonlu hastalar özellikle kışın ve iklim değişiklikleri olduğunda periyodik nüks görürler. Normalde sinüs enfeksiyonlarıyla uğraşan insanların tropik iklimlerde daha fazla maruz kaldıklarını fark ettiniz mi? İyi haber, bu enfeksiyonların şu anda size öğretmek istediğimiz çok özel bir tarif ile tedavi edilebilmesidir.

Şalgam ya da yaban turpu ile yapılır ve şaşırtıcı sonuçlar getiren, gerçekten doğal ilaçlara inanmayan insanlar için bile, son derece etkili bir yöntemdir.

Yaban turbu, güçlü bir burun tıkanıklığı giderici. Şalgam da iyi bir alternatiftir. Enfeksiyondan korunmak için doğal anti-biyotik özelliklere sahip kükürt bakımından zengindirler. Aynı zamanda, anti-bakteriyel balgam söktürücü olarak çalışarak solunum yollarını açarlar, vücudu ısıtırlar ve bağışıklık sistemini uyarırlar.

Malzemeler;

1 Adet orta boy yaban turbu ya da şalgam Yeteri kadar organik elma sirkesi Orta boy kavanoz

Hazırlanışı;

Tarifi çok basittir. Taze orta boy bir şalgamı veya yaban turbunu rendeleyin. Rendelediğiniz şalgamı ya da yaban turbunu bir kavanoza koyun ve üzerine örtecek kadar organik elma sirkesi dökün. Kavanozun kapağını sıkıca kapatın ve on gün boyunca oda sıcaklığında rafta tutun. On günün sonunda doğal ilacınız kullanıma hazır olacak.

Peki bunu nasıl kullanmalısın?

Bu da oldukça basittir. Kavanozun kapağını açıp aromayı beş dakika soluk almanız yeterlidir. Bunu günde birkaç kez yapın. Karışımı birazcık bir havlunun üzerine dökün ve yatmadan önce bir baş ağrısını hafifletmek için havluyu alnınıza koyun. Bu karışım, sinüs enfeksiyonunu tedavi etmek veya bu tür enfeksiyonların neden olduğu bir baş ağrısını hafifletmek için on gün boyunca sürmelidir.

Şalgamın buharı da solunabilir. Bunu yapmak için, yüz gram şalgamı iki litre suda kaynatın. Daha sonra başınızı bir havlu ile örtünerek buharını derin derin soluyun.