Ana SayfaSağlıkŞifalı BitkilerKanser Hücrelerini Yok Eden Mucize İçecek!

Kanser Hücrelerini Yok Eden Mucize İçecek!

İçerikleri

Şifalı bitkiler yüzyıllardır çeşitli hastalıklarla savaşmak için kullanılıyorlar, hatta daha tıbben tedavisi olmayan hastalıklara karşı bile kullanılıyorlar ve bu günümüzde bu bazı kanser türleri için de geçerli.Hepimizin bildiği üzere, çeşitli hastalıklarla savaşmakta bize yardımcı olabilen çok etkili bitkiler var. Bu bitkilerin çoğunluğu bilim adamları tarafından araştırılıp test edilip etkileri kanıtlanmıştır. Kimse bu alternatif tedavilerin herhangi bir kanser türünü kalıcı olarak tedavi ettiğini garanti edemez ama bu bitki tabanlı tedavilerin, bu hastalıktan muzdarip hastaların semptomlarını yatıştırıp yaşam kalitelerini arttırdığı kanıtlanmıştır.

Bu alternatif tedaviler, klasik tedavilerle birlikte uygulanmalıdır, süregelmekte olan tıbbi tedavinizi bırakıp doğal, şifalı bitki tabanlı bir tedaviye geçmemelisiniz. Bunu yapmanızı hiçbir şekilde önermiyoruz. Böyle bir şey yaparak, sağlığınızı hatta hayatınızı tehlikeye atabilirsiniz. Unutmayın ki klasik tedaviler ve doğal tedaviler birlikte de uygulanabilir. Şifalı bitkilerden bir karışım yapmak istiyorsanız, öncelikle doktorunuza danışmalı ve onayını almalısınız.

En çok kullanılan bitkiler:

Spirulina yosunu; Spirulina yosunu B, E, K vitaminleri ve beta karoten bakımından zengindir. Bünyesinde bulundurduğu demir ve magnezyumla da birlikte özellikle meme kanseri hücrelerinin gelişimini engellediği görülmüştür.   Spirulina düşük yağ ve kalorili, kolesterolsüz, bütün temel amino-asitleri içeren bir protein kaynağıdır. Şeker hastalığı ve anemi gibi hastalıklarla mücadelede ve hava kirliliğinin bünye üzerinde yarattığı zayıflatıcı etkilerin önüne geçilmesinde önemli katkılar sağlar.

Mantar;Anti-viral ve anti-kanser etkiye sahip 50’den fazla mantar türü olduğu tespit edilmiştir. 5000 yıldan uzun bir süredir medikal alanda kullanılan mantarın çeşitli kanser türleri üzerine etkisi kanıtlanmıştır.

Sarımsak; Sarımsağa aromasını ve tadını veren ‘alisin’ maddesi dünyanın en güçlü anti-oksidanıdır. Bunun yanı sıra içerdiği bir başka maddeyle de kanser hücrelerini yalnızca 24 saatte öldürdüğü gösterilmiştir.

Domates; İçerdiği lökopen sayesinde kanserle savaşır.

Turpgiller; Roka, brokoli, lahana, turp, kıvırcık gibi sebzeler, vücutta çözüldüğünde kanser hücreleriyle savaşan içeriklere sahiptirler. Aynı zamanda vitamin ve mineral bakımından da zengindirler.

Yeşil çay;Kateşin denilen bitki flavonoidlerini içeren yeşil çay, damar sistemi hücreleri üzerinde etkilidir. Kanser hücrelerinin üremesini engeller.

Zencefil; Zencefilin anti-inflamatuvar özelliği sayesinde tümör hücrelerini%56 oranında azalttığı gözlenmiştir. Bu nedenle özellikle kemoterapi gibi kanserin tedavisinde kullanılır.

Zerdeçal; Zerdeçal, doğada bulunan en güçlü anti-oksidanlardan biri olan kürkümini barındırır. Anti-inflamatuvar etkisi sayesinde kanser hücrelerini engellemesinin yanında olan hücrelerle de savaşır.

Üzüm; Üzümler, anti-oksidan bakımından zengindir. Özellikle bağırsak yolundaki kanser hücrelerinin büyümesini engelleme özelliğine sahiptir.

Klorella/Klorella; Kanseri önleyen kimyasallar içeren bir bitkidir. Aynı zamanda dokuların oksijenini de artırdığından, kanser hücreleri oksijenli dokularda üreyemezler. Toz halinde veya tablet olarak eczanelerde satılmaktadır.

Faydaları;   Yeşil yosun tableti olarak adlandırılan Klorella tek hücreli bir Tatlı su alg’idir. Klorella’nın sağlık üzerine etkileri Uzak Doğu ülkeleri tarafından yüzyıllardır bilinmesine karşın, bilim adamları tarafından keşfedilip bilimsel araştırmalara konu olması, ancak yüzyılımızın başlarında gerçekleşmiştir. Klorofil, içeriği en fazla olan bitkidir, bu nedenle Klorella ismi de klorofilden gelmektedir ve Latince “küçük, taze yeşil” anlamındadır. Klorella; vitaminier, aminoasitler, hamlif, mineral maddeler, nükreik asitler, enzimler gibi bazı besin öğeleri ve sağlık üzerine etkin maddeler açısından zengin olduğundan, insan sağlığı ve beslenmesinde önem taşır. Klorella üzerinde çok fazla bilimsel araştırma yapılmıştır. Bu araştırmalara göre bilimsel olarak; alerjileri ortadan kaldırıcı, kolesterolü düşürücü, bağışıklık sistemini güçlendirici, hipertansiyona, kan şekerine, kapanmayan yaralara ve karaciğere, romatizmaya, insan performansına ve yaşlanmaya karşı son derece olumlu etkileri olduğu ispatlanmıştır.

Haşhaş/Haşhaş yağı; Vücutta doğal olarak kanserle savaşan bir madde olan melatonin seviyesini yükseltir.

Kanser hücreleriniz yok eden mucize içecek!

Bay Seto akciğer kanseri. Çin’de ünlü bir Herbalistin tavsiyesi üzerine bu içeceği içmeye başlıyor. 3 ay boyunca düzenli şekilde bu içeceği kullanıyor ve şimdi sağlığına kavuşmuş durumda.

Bu içeceği hazırlamak için ihtiyacınız olan şeyler ; 1 adet pancar kökü 1 havuç 1 elma
Bu malzemeleri yıkayıp, kesip, meyve sıkacağında suyunu çıkardıktan sonra bekletmeden suyunu içebilir ve geri kalan posasını cildinize sürebilirsiniz.

Bu mucize sayılabilecek içeceğin etkili olduğu rahatsızlıklar:

Gelişmekte olan kanser hücrelerini önlemekte. Karaciğer, böbrek, pankreas hastalıklarını önlemekte ve ülser tedavisinde de kullanılabilmekte. Akciğeri güçlendirir, kalp krizi ve yüksek tansiyonu önler. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kızarmış, yorgun veya kuru gözlere iyi gelir. Kas ağrısını ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Bağırsak hareketlenmesine yardımcı olarak kabızı ortadan kaldırır. Detoks olarak da kullanılabildiğinden cildiniz daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olacaktır. Boğaz enfeksiyonuna iyi gelir. Regl ağrısını azaltmaya yardımcı olur. Saman nezlesine iyi gelir.