28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaKadınFaydalı BilgilerKalın Bağırsağı Temizleyen Yiyecekler!

Kalın Bağırsağı Temizleyen Yiyecekler!

Beslenmenize ekleyeceğiniz bir takım yiyeceklerle kalın bağırsağı temizleyebilirsiniz. İşte kalın bağırsağı hızlı şekilde temizlemenizi sağlayacak yiyecekler…

İçerikleri

Kalın bağırsağın tek görevi vücutta ki atıklardan aynı zamanda da vücuttaki zararlı atıklardan kurtarmaktır. Beslenmenize ekleyeceğiniz bir takım besinlerle kalın bağırsağınızın hızlı bir şekilde temizlenmesini sağlayabilirsiniz. Vücudunuzda iltihap oluşmamasını, bedensel sağlığınızı korumak için aynı zamanda da ilerde bağırsak kanseri gelişmesini engellemek için bağırsak detoksu yiyecekler tüketilmesi gerekir.

Kalın bağırsağı temizleyen yiyecekler!

İşte kalın bağırsağınızı kısa sürede temizlemenizi sağlayacak o yiyecekler…

Kalın bağırsağı temizleyen yiyecekler!

Her gün bir adet elma

Her gün bir adet elma yemek, kabızlığı azaltarak vücuttan toksinlerin atılamamasıyla oluşabilecek kolon kanserini ve basuru önler.

Kalın bağırsağı temizleyen yiyecekler!

İlaç gibi sebze: Soğan

Soğan vücudunuzdaki bakterilerin atılmasına yardımcı olur. Yemeklerin yanında tüketebileceğiniz bir adet soğan, sindirim sitemini korur, kan dolaşımını arttırır, muhteşem bir lif kaynağıdır, C vitamini içerirve kanseri önler.

Kalın bağırsağı temizleyen yiyecekler!

Her gün keten tohumu yiyin

Her gün bir avuç keten tohumu tüketmek ve beraberinde su içmek kolonlarınızdaki parazitlerin kısa süre içerisinde temizlenmesini sağlar.

Kalın bağırsağı temizleyen yiyecekler!

Deniz tuzu yöntemi

Deniz tuzu da kalın bağırsağın kısa süre içerisinde temizlenmesine yardımcı olmaktadır. Deniz tuzu sıcak suyun içine konur ve iyice karıştırılır. Bu su ile karın ve alt karın bölgesine hafifçe masaj yapılır. Tuz solüsyonu ishali tetikleyebilir bu nedenle gün içinde bol su tüketilmesi önerilir.