28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaSağlıkDoğal TedaviSirke, zencefil ve biber karışımı ile diz, kemik ve eklem ağrısına son!

Sirke, zencefil ve biber karışımı ile diz, kemik ve eklem ağrısına son!

İltihaplı eklem romatizması (Romatoid artrit), diz, kemik ve eklem ağrısı çekenler için etkili bir ev yapımı karışım. Mutlaka deneyin..

İçerikleri

Artrit, eklem dokularının iltihaplanmasıdır (birkaç eklem etkilenirse, bu hastalığa poliartrit denir). Romatoid artritin kesin nedeni henüz tam olarak bilinmemektedir. Sadece kronik enfeksiyonun bu süreci tetiklediği ve otoimmün hasarın nedeni haline geldiği bilinmektedir. Kişinin bağışıklığı kendi eklemlerine saldırmaktadır.

Aynı zamanda metabolik konular burada büyük rol oynamaktadır. Eklemlerin ağrıları her iki yönden de simetrik olarak gerçekleşir (örneğin, her iki dirsek ya da her iki diz). Ağrı istirahat halindeyken daha güçlü olabilir, bu yüzden sabaha karşı hasta hemen rahatsızlık hissedebilir. Tedavi edilmediğinde eklemler çökmeye devam edecektir.

Tedavi Seçenekleri Nelerdir?

Genellikle hastaların mantığı aşağıdakine benzer: romatoid artrit tedaviye cevap vermeyecekse, tedavinin amacı nedir? Fakat bu bakış açısı önemli bir gerçeği dikkate almamaktadır. iltihaplanma süreci bastırıldıkça eklemleri de o kadar az etkiler. Evet, aslında neden ortadan kaldırılamaz ancak iltihapla birlikte, ilaçlar savaşmada başarılı olur.

Şimdi size harika bir ev yapımı çare öneriyoruz. Bu mucizevi karışımı kullananlar sonuç almışlardır.

Malzemeler:

  • 2 yemek kaşığı acı biber
  • 1 su bardağı elma sirkesi veya 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı (ılık)
  • 1 yemek kaşığı rendelenmiş zencefil

Nasıl hazırlanır?

Her şeyden önce, elma sirkesine veya zeytinyağına rendelenmiş zencefil ve toz biberi ekleyin. Ardından, homojen bir macun oluşana kadar iyice karıştırın.

Uygulanışı;

Bu macunu etkilenen tüm bölgelere günde iki defa uygulayın ve 20-30 dakika kadar bekletin. Daha sonra ılık suyla durulayın ve kurulayın. Karışımı buzdolabında saklayın. Uygulamadan önce biraz karıştırın.

İltihaplı eklemler şaka değil. Bu doğal çare, dinmeyen ağrılarınızı hafifletmeye ve iltihaplı romatizma hastalığının etkilerini tersine çevirmenize gerçekten yardımcı olabilir. Diz ve eklem ağrısı ve diğer ağrılı durumlar için yukarıdaki tarifi kullanın ve arkadaşlarınıza tavsiye edin.